«Він хоч сам розуміє, як низько впав?» - екс-речник «Волині» про Кварцяного

6
-3
«Він хоч сам розуміє, як низько впав?» - екс-речник «Волині» про Кварцяного
Колишній речник луцької «Волині» обурений можливим переходом головного тренера луцької команди Віталія Кварцяного до рівненського «Вереса».

"Вщипніть мене, це сон, збудіть мене...Верес у Луцьку. Кварцяний у Вересі. Команда Вереса у Луцьку живе, тренується і грає", - пише Юрій Конкевич у Фейсбуці.

"Хто постійно говорив про патріотизм волинський в роздягальні і на пресухах?Як тим пацанам в очі тепер дивитися?" - йдеться у дописі.

"Він хоч сам розуміє, як низько впав?" - обурюється Юрій Конкевич.

Як відомо, з'явилась інформація про те, що новим головним тренером «Вереса» стане нинішній наставник «Волині» Віталій Кварцяний, а сам рівненський клуб буде проводити матчі на луцькому стадіоні «Авангард».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Палица решил добить и Верес.
Відповісти
Кварцяний - трагічний приклад повної деградації людини. Посада зруйнувала людину фізично і морально.
Відповісти
Хворі на голову. Трансфер футболіста в іншу команду, це норма, це майбутне, це нові перспективи, а як тренер іде, це все, зряда, уря патріотам треба трішки спуститись на землю. Це життя, це карєрний ріст, і до речі з такою командою баранів, не довго і собі почати бекати.
Відповісти
Проти гри "вереса" у Луцьку немаю нічого проти. Але навіщо ім Кварцяний? Який з нього тренер? Що він зробив для "волині"?
Відповісти
Добре що іде бо це біда для Волинського футболу давно пора його гнати в шию, так опустив Волинь.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні