«Треба раніше приходити», - водій луцької маршрутки пояснив, чому їхав не за графіком

16
8
«Треба раніше приходити», - водій луцької маршрутки пояснив, чому їхав не за графіком
Лучанка поскаржилася на водія маршрутки №26а, який випередив графік руху на 5 хвилин, чим змусив її мерзнути на зупинці 40 хвилин.

Про це у Фейсбуці написала Богдана Стельмах.

«Учора, в майже -20, вистояла я на зупинці 40 хв. Один з маршрутів, 26, два дні не возить пасажирів. Немає жодної машини. Є тільки 26а раз на годину. Дочекалася, захожу в маршрутку і питаю водія, чи він їде за графіком», - написала авторка.

Після ствердної відповіді лучанка перепитала, чому попередній рейс водій скоротив на 5 хвилин і змусив її стільки часу мерзнути

«...і тут він мені взявся махати руками і доводити, що він їздить за графіком, і якшо й поїхав швидше на 2 хв, то нічого страшного - треба раніше приходити (а я ж і прийшла на 5 хв раніше і побачила тільки хвіст), і що ми можемо взяти роздруковку і перевірити, і що досі ніхто не скаржився, ну і в тому дусі...», - розповіла Богдана Стельмах.

Вона додала, що чекала, поки в дискусію вступлять інші пасажири:

«Одна тітка сказала не відволікати водія і далі шось бурмотіла про відсутність поваги і "свято ж". Інша на виході порекомендувала звертатися на гарячу лінію в міськраду. Мабуть, працює там. Решта мовчала...».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
автобус не такси
Відповісти
не можу зрозуміти в чому винна водія?!
він винний що у святкові дні їздять 50% маршруток,чи в тому, що їх заправляють дешевим паливом, яке мерзне навіть в -10 ?
Відповісти
Автобусний маршрут не підвода.Є графік і це біблія перевізника.Не справляєшся, їдь в село гній розвозити, там нетреба іздити за розкладом.
Відповісти
вихід - дзвонили на лінію, нехай там вирішують питання, а не добивати водія, який працює в мінус у свято!
Відповісти
Я був у такій ситуації другого січня, так само мерз 40хвилин.Риба гниє з голови, романюк бухає собі і плював на все, а перевізники в той час змовилися і збираються підняти проїзд до 5 гривень.Конюх на конюху сидить та конюхами поганяють.Доки не виженемо з Луцька це чорне бидло, до нас будуть ставиттся як до худоби.
Відповісти
Ти шавка-палиці, до чого тут Романюк, якщо неадекватні маршрутчики не їздять за графіком, а їздять як вони собі хочуть. Чи може Романюк має стояти біля кожного автобуса?
Як ви вже дістали боти-палиці, що не станеться то все Романюк, то накладіть в себе по серед кімнати купу і теж кричіть що то все Романюк винен!!!!!!!
P.S. Перепрошую за емоції але вже дійсно дістало, постійне поливання брудом того Романюка, Палицею і його командою через його змі(які працюють за темниками) і такого роду ботами. Оскільки критика є конструктивною, якою і має бути, коли "по-ділам". А є така як ця, "тупо" облити нечистотами.
А що до даної ситуації з маршруткою, то тут однозначно потрібно оштрафувати перевізника, а він вже хай з своїм підлеглим(водієм), виясняє причини не дотримання ним графіку руху. Оскільки, такого роду проблеми виникають постійно!
Відповісти
Який сором !!! Риба гниє з голови??? Швидше всього- з вашої. Ми будемо доти жити так,як живемо, допоки будемо брудом поливати один-одного ... Ви з Романюком пили разом????? , що дозволяєте собі так принижувати людину???? Просто бридко.... до чого в цій ситуації мер??? Проблеми слід вирішувати, а не анонімно принижувати людей ... думаю особисто в обличчя ви б такі слова не сказали ... легко принизити когось за псевдонімом "перехожий"... підписатись власним ім'ям та прізвищем - злякалися...
Відповісти
Нажаль така ситуація не тільки з цим маршрутом. Влада міста чомусь пререпускає це крізь пальці. Неодноразово зверталась в транспортний відділ, а вони тільки руками розводять. Неефективне керівництво!
Відповісти
Треба більше тролейбусів, вони краще графіку дотримуються, більше пасажирів поміщають, екологічніші зрештою...
Відповісти
Сьомого числа така ж ситуація була на Володимирській у першій половині дня. Не було ні тролейбусів ні маршруток. Дисципліна водіїв нікудишня!!!!
Відповісти
Дуже часто водії хамлять, не зупиняються у встановлених місцях, на запитання "хто перевізник"- Ще більше починають хамити і принижувати( Зазвичай, пасажири салону дотримуються "моя хата скраю". Треба серйозно штрафувати перевізників, а правила - дотримуватись
Відповісти
зробим на один день акт непокори маршруткам та не будемо туди сідати.а петицію про заборону.раніше тролейбусів вистачало.можно ще закупити
Відповісти
не один день а бильше походить пишки тоди оцините маршрутку зрозумийте що ми живемо в одний системи и нам всим не мед
Відповісти
Ну і скотиняка водій
Відповісти
Ви ще не брали участь в перегонах 26а I 26,реально небезпечно I всiм всерiвно,як то кажуть добре,що хоч так.а графiк,то для нас пасажирiв проблема,водiям по барабану
Відповісти
А де графiк 26,його хтось бачив? Чому не було маршрутки?26а хорошi водi1
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні