Луцькі перевізники пояснили, чому проїзд має коштувати 5 гривень

18
-9
Луцькі перевізники пояснили, чому проїзд має коштувати 5 гривень
Перевізник пояснив лучанам, чому вартість проїзду повинна зрости до 5 гривень.

Про це йшлося в програмі «Влада громади» на телеканалі «Нова Волинь».

Зокрема, директор ТзОВ ВТП "Санрайз" Юрій Девіцький розповів, що подорожчання вартості проїзду – це наслідок підвищення ціни на паливно-мастильні матеріали. Бо саме вони, з його слів, відіграють найважливішу роль у визначенні ціни проїзного квитка. Крім того, варто ще враховувати заробітну плату водіям, технічне обслуговування, шини тощо.

«Ми із задоволенням могли б возити пасажирів і по 2 гривні, якщо б ціна на пальне була б такою, як у 2009 році», - зазначив Юрій Девіцький.

І додав, що у 2009 році проїзд маршрутках коштував 2 гривні, вартість дизпалива складала – 5,5 гривні за літр, а «мінімалка» була 625 гривень.

«Зараз ціну на проїзд хочемо підняти до 5 гривень, при тому, що вартість палива становить 21 гривню за літр. До того ж, з січня мінімальна зарплата має складати 3200 гривні».
Тож він пропонує ознайомитися із відсотковим зростанням цих даних:

«Якщо вартість з того часу ми хочемо підняти в два рази, то ціна на паливо росла на 282%, а зарплата - на 412%», - пояснив підприємець.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Перевізники!!!!!!!! А як щодо умов перевезення пасажирів?????????????????????????????Але мій коментар нічого не вартий.
Відповісти
Умови умовами але треба дивитись на економічну складову, а за останній час ні бензин, ні долар не дорожчали!!! Долар після сезонного Нового року пішов до низу і це не привід підвищувати ціну за проїзд! Долар може завтра підскочити, а потім через день опуститись, то їм що - ціну так підвищувати? Долар до низу - то нехай і ціну на проїзд до низу!!! Конотоп показав як їх вчити треба!!!
Відповісти
ХА-ХА-ХА!
Відповісти
По 3 і то з електронними квитками
Відповісти
З таким наданням послуг (водії - бидло, в маршрутці грязюка по коліна), одне місце (чоловічого роду) Вам в мордяку
Відповісти
Що пишемо, що не пишемо, хіба простий люд хтось буде слухати
Відповісти
Простий люд може "голосувати гривнею". Пам'ятаєте, як деякі маршрутки вирішили підняти ціну до 3,5 грн? Населення почало їх ігнорувати, як наслідок, перевізники змушені були повертатись до нижчої вартості проїзду. Так що, не варто себе так недооцінювати.
Відповісти
До речі- завтра суд над Мігасом-побачимо.....
Відповісти
Та у Львові по 4, і не плачуть
Відповісти
Ну і порівняли Луцьк і Львів - там зарплати вище і не забувайте це враховувати!!!
Відповісти
Та епрст - скільки їх можна слухати? Долар пішов до низу, бензін на копійки подорожчав, віце-прем'єр Розенко сказав, що не мають права підвищувати!!! То може нехай йдуть лісом ті перевізники, що хочуть ціну піднімати?!
Відповісти
А коли вартість бензину впала-хтось зменшив вартість проїзду??
Відповісти
З ранку в маршрутку№ 22 зупинка "Ветлікарня" вже не те, що сісти, а і дихати не можливо. То за такий сервіс, ще і платити по 5гривень? Ні.
Відповісти
Люди! Не дамо себе принижувати! Це не громадський транспорт а худобовози! Вікна і підлоги не миються від часу випуску маршрутки! Гидотні сидіння і поручні! Скільки можна терпіти? Точно знаю, що є водій, після 2 дніа на полюванні виходить з бодуна на зміну.йому погано а він платить за передрейсовий медогляд і сідає за кермо везти нас із нашими дітьми!!! Крім того дурить хазяїна : всю виручку не здає.
То за що ми маємо платити?!?
Відповісти
Пояснення підвищення - суцільний брєд. Ви ще мені розкажіть, що водії отримували по мінімалці, тим паче, що реальна індексація (не збільшення небільше 30% "чистими"). Те, що "люди", що володіють маршрутками хочуть збільшити свої прибутки в 2 рази - це інша справа
Відповісти
Яке відношення до Вас має мінімалка??? Адже ж Ви не платите мінімальну зарплату та нарахування на неї, тобто зарплата водіїв є неофіційною. Тому до всього вони (водії) ще від держави отримують субсидії.
І ще - для вас облік пасажирів невигідний.
Відповісти
Бідний Юрик!))) Маршрутки під твоїм підпорядкуванням доволі часто на стаціонарних зупинках не зупиняються. Ну, якщо не брати пасажирів, тобі й 10 грн за проїзд не допоможе
Відповісти
Скажу так....я готовий платити 5гривень..але в тому випадку.коли автобус чистий. Водій акуратно одягнений....як за кордоном.касовий апарат.при вході видано квиток пасажиру. в автобусі тепло і т.д.а не заходиш в український автобус як в хлів. .хоча в нормального хазяїна в хліві частіше як в громадському транспорті....і водіїв своїх шановні перевізники контролюйте і вчить культури.вони розмовляти нормально не вміють.......ви вже самі не знаєте що робити.головне для вас ціна проїзду.а не пасажири на яких ви заробояєте статки.будьласка подумайте
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні