США має нарощувати ядерний потенціал, поки «світ не прийде до тями», - Трамп

0
-1
США має нарощувати ядерний потенціал, поки «світ не прийде до тями», - Трамп
Обраний президент США Дональд Трамп вважає, що країна повинна розширити та зміцнити свій ядерний потенціал. Про це він написав на своїй сторінці у Twitter, - інформує УНІАН.

Трамп наголосив, що США повинні піти на такий крок, поки світ «прийде до тями щодо ядерної зброї».

"Сполучені Штати повинні значно зміцнити та розширити свої ядерні можливості до того часу, коли світ прийде до тями щодо ядерної зброї" – написав Трамп.

Нагадаємо, службова записка Пентагону з викладом основних "оборонних пріоритетів" нової адміністрації Трампа не включає в себе будь-яких згадок про Росію, яка була визначена старшими військовими посадовими особами як загроза № 1 для Сполучених Штатів.

Протягом багатьох років вищі посадові особи в міністерстві оборони і розвідувальних службах називали Росію головною загрозою через її великий ядерний арсенал, високі можливості у веденні кібервійни, модернізовану армію, а також готовність кинути виклик Сполученим Штатам і їхнім союзникам на Близькому Сході, у Східній Європі та інших регіонах, зазначає видання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні