У Луцьку шахрайка виманила у дівчини все золото та гроші

0
-10
У Луцьку шахрайка виманила у дівчини все золото та гроші
В обласному центрі Волині шахрайка ошукала молоду дівчину, у якої виманила всі гроші та коштовності.

Як повідомляє прес-служба Патрульної поліції Луцька, до молодої дівчини підійшла невідома жінка і поцікавилася дорогою до торгового центру.

Після того, як дорогу їй показали, та почала розповідати, що бачить «порчу» на дівчині і може допомогти, підказавши «ефективний» спосіб: для цього потрібно віддати одну монету, найкрупнішу купюру з гаманця та всі речі з жовтого металу, які є на ній!

Але на цьому пригоди дівчини тільки починались. Вона почала відмовляти особі, бо поспішала і, з її слів, «не дуже вірить у це все». Що сталося потім - озвучуємо словами постраждалої: «Жінка, ймовірно, вправно володіючи методами навіювання, «напустила туману», після чого я навіть не зрозуміла, як все віддала! Прийшовши до тями, почала вимагати повернути відібране, проте жінка пригрозила, що вміє не тільки допомагати, але й шкодити, і не розуміє такої невдячності».

Згодом постраждала звернулася до подруги, яка сказала, що та була «з мутними очима, ніби задурманеними». І тільки через годину дівчата звернулися у поліцію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні