Волинянин Тимощук тренуватиме «Зеніт»

0
-4
Волинянин Тимощук тренуватиме «Зеніт»
Анатолій Тимощук обговорив колишнім тренером "Шахтаря" Мірчею Луческу деталі співпраці в "Зеніті".

Колишній тренер і гравець "Шахтаря" обговорили деталі співпраці на матчі "Динамо" - "Шахтар", - повідомляє znaj.ua

Після закінчення кар'єри гравця, яку Анатолій Тимощук недавно завершив в "Кайраті" з Алмати, українець не довго залишався безробітним.

На останньому матчі чемпіонату України в Києві між "Динамо" і "Шахтарем", Тимощук зустрівся з головним тренером "Зеніта" Мірчею Луческу, який теж приїхав на цей матч.

Два колишніх представники донецького клубу обговорили деталі співпраці і після цього вдарили "по руках" - в 2017 році Тимощук повинен увійти до тренерського штабу пітерського клубу, в якому він виступав до переходу в "Кайрат".

Очікується, що офіційно про зміни в штабі "Зеніту" буде оголошено після того, як Сергій Семак, який допомагав Луческу в пітерському клубі, очолить клуб з Уфи.

Додамо, що паралельно із завершенням активної кар'єри футболіста, Тимощук проходив навчання на тренерських курсах в Києві. Тож ще чинний футболіст отримав тренерську ліцензію диплома А, а зараз проходить навчання на категорію Pro.

Як відомо, Анатолій Тимощук народився в Луцьку і свого часу захищав кольори луцької "Волині".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні