--> У центрі Володимира-Волинського чоловік нокаутував жінку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У центрі Володимира-Волинського чоловік нокаутував жінку

0
-1
У центрі Володимира-Волинського чоловік нокаутував жінку
Близько 19-ї години 4-го грудня по вулиці Драгоманова, біля входу до скверу, у Володимирі-Волинському трапився інцидент, в наслідок котрого постраждала жінка. Зі слів присутніх людей, чоловік вдарив жінку і вона втратила свідомість, - повідомляє Буг.

На місці зібралось досить багато людей. Перехожі чоловіки не дозволяли винуватцю підійти до потерпілої та викликали швидку і поліцію. Непритомною жінку госпіталізували до лікарні.

Також серед присутніх були друзі учасників інциденту, котрі говорили, що такого не могло трапитись. Хоча з того як вони розмовляли між собою, то у присутніх виникла підозра, що вся компанія знаходилась в стані алкогольного сп’яніння.

Конфлікт загострився, коли чоловіку не дозволили супроводжувати постраждалу в кареті швидкої. Однак друзі винуватця вмовляли, щоб все таки взяли хоча б когось із них.

Поліція прибула на місце події, коли жінку вже госпіталізовували лікарі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні