--> Луцький двір перетворився на болото через незакінчений ремонт | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцький двір перетворився на болото через незакінчений ремонт

0
3
Луцький двір перетворився на болото через незакінчений ремонт
У Луцьку через незавершений ремонт та дощі вулиця перетворилась на болото.

На таку проблему скаржиться у Фейсбуці лучанка Вікторія Окуневич.

"От у такому стані зараз мій двір на вулиці Стрілецькій 33-35-29 вже майже місяць. Я розумію, що це не термін в нашій краіні, але!!!!..Вже почались дощі, сьогодні все це перетворилось в болото... Скажіть будь ласка, панове спеціалісти грейдерно-каткової роботи, ви спеціально це робите перед сезоном, коли прийдеться класти покрівлю в багнюку?...

Мене цікавить чим ви думаєте, коли розпочинаєте такі роботи?...Чи вам всерівно, адже перекладись це все буде всерівно за наші гроші". - йдеться в дописі.



Натомість у коментарі Волинь24 директор Департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Юрій Крась розповів, що ремонт збираються завершити вже за три тижні.

Щодо того, чому вулицю так довго ремонтували, чиновник зазначив, що було порушене питання про розширення вулиці, тому комунальники змушені були готувати відповідну документацію. Також зазначив про те, що на вулиці був відсутній бордюр, тому не могли розпочати відповідні ремонтні роботи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні