Лучани скаржаться на «прокляту» пішохідну доріжку. ВІДЕО

8
3
Лучани скаржаться на «прокляту» пішохідну доріжку. ВІДЕО
У Луцьку на проспекті Собрності не можуть доремонтувати пішохідну доріжку. Мовляв, під нею труба через яку проходить опалення у весь мікрорайон.

Незакладена бруківкою тротуару створює незручності жителям проспекту Соборності уже більше року, - йдеться у сюжеті 12 каналу.

"Це дуже негарно для велосипедних доріжок, гарної бруківки. Тут у нас просто прокляте місце. І дітям, і всім заважає. Особливо у вечірній час, хоча тут уже зробили освітлення", - зазначає місцева жителька Оксана Кулагіна.



Невдоволені лучани навіть зареєстрували петицію на сайті місцевих ініціатив. Де просять комунальників привести пішохідну доріжку до ладу. Ті ж, запевняють, що проблема у тепло-камері, яку встановлювало підприємство "Луцьктепло".

"Неможливо понизити його, тому що там до верху штоку запірної арматури лишається сантиметрів вісім-десять. І вже ми зверталися в одну, другу організацію, ніхто не може дати проектного рішення як це зробити", - каже директор департаменту ЖКГ Луцькради Юрій Крась.

Зараз комунальники чекають рішення експертів, які визначать безпечний шлях ремонту. Перш ніж закласти проблемну зону бруківкою, потрібно провести внутрішні роботи, адже через цю трубу проходить опалення в увесь мікрорайон.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бруківка відрізняється від асфальту тим що її можна покласти а через 10 років, коли експерти та керівництво департаменту ЖКГ розродяться з проектним рішенням, зняти та після того як владнають питання з тепловою мережею покласти на місце
Відповісти
Пане Крась, а де бруківка на вулиці Чехова зі сторони стоматполікніки, літо закінчується, чи будете ложити з першим снігом?
Відповісти
Де світлофор на переході біля вул.Ковельська, 47 - до супермаркету "ПАККО"? Там три потоки автомобілів з напрямків: м.Львів, м.Вл.Волинськ і м.Ковель об'єднуються в один. Чекаємо жертв автопригод і Вашої недолугості як керівника?
Відповісти
Таким баранам як ти світлофори стоять через кожен метр! Пройдись 100 м в бік, або пропусти авто і йди!
Відповісти
А ти безвідповідальний хаме подивись кілька відео з інету, на яких збивають автомобілі людей на цьому ж переході, а водії тікають з місця скоєння злочину. Хто понесе відповідальність? Можливо ти чи владний чиновник?
Відповісти
Люди на дорозі - оце хами!!! Вчора бидло свиней пасло, сьогодні купило євробляху за виручені копійки. Інше ж бидло йде пішки по дорозі, і вважає що світ перед ним повинен кланятись! А вважає тому, що бидло!!! Дорога ДЛЯ АВТОМОБІЛІВ!,- і це штрих цивілізації для РОЗВИТКУ, а не тормозів, які шукають у своїй дупі телефон на дорозі і не думають про інших! Наші пішоходи ХАМИ з великої літери! І чим тупіше телЄ, тим воно нагліше веде себе на дорозі! Бо думає лише інстинктами, лише!!!(
Відповісти
В області визначено шість потенційно небезпечних місць концентрації дорожніх аварій.
У Луцьку це перехрестя вулиць Ковельської та Червоного Хреста, перехрестя проспекту Соборності та вулиці Кравчука, а також перетин вулиць Ковельської та Чернишевського.
Відповісти
Да, проблемы дорог остаются самыми актуальными на сегодняшний день. Для строительства дорог применяют стеклопластиковую композитную арматуру. Она не так поддается коррозии, поэтому срок действия эксплуатации в разы выше. Узнать больше можно здесь - https://arvit.com.ua/
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні