У Луцьку на 12 вулицях хочуть заборонити встановлювати кіоски

0
-4
У Луцьку на 12 вулицях хочуть заборонити встановлювати кіоски
Заступник міського голови Луцька Сергій Григоренко пропонує встановити мораторій на надання дозволу на розташування тимчасових споруд на 12 вулицях міста.

Про це він розповів під час засідання “архітектурної “Комісії Луцької міської ради 22 вересня, - повідомляє "Волинське Агентство Розслідувань".

Так, встановлення споруд просить заборонити на вулицях Воїнів Інтернаціоналістів, Кравчука, Конякіна, Володимирської, Дубнівської, Федорова, Ветеранів, Окружної, Гнідавської, Потебні, Бенделіані, Станіславського, бульварі Дружби Народів.

Григоренко пояснив, що після того, як встановленя кіосків обмежили на центральних вулицях, охочі зосередилися на інших. Проте запровадити мораторій для всього міста було б занадто різким кроком. Тому з 1 жовтня до 1 лютого мають встановити його для 12 вулиць, щоб встигнути розробити комплексну схему розміщення МАФів для них.

Григоренко закликав депутатів вносити свої пропозиції, щоб розширити перелік вулиць до наступного засідання сесії міськради.

Проте більшість депутатів “утрималися” під час голосування, тому “архітектурна” комісія не підтримала мораторій.
Теги: мораторій
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні