--> У Луцьку попри мараторій на будівництво, можуть з’явитися нові багатоповерхівки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку попри мараторій на будівництво, можуть з’явитися нові багатоповерхівки

5
4
У Луцьку попри мараторій на будівництво, можуть з’явитися нові багатоповерхівки
До Луцької міської ради звернулись фірми ТЗОВ «ЖК ШЕВЧЕНКА» та ТЗОВ «ПРОМТЕКССЕРВІС» з проханням виділити земельні ділянки для будівництва багатоквартирного-житлового будинку.

Про це йдеться в проєктах рішення, які пропонується до розгляду на комісію земельних відносин.

ТЗОВ «ЖК ШЕВЧЕНКА» просить надати в оренду земельну ділянку площею 0,61 га для будівництва багатоквартирного-житлового будинку з вбудовано-прибудованими нежитловими приміщенням на вулиці Шевченка, 13.

За аналогічною адресою ТЗОВ «ПРОМТЕКССЕРВІС» просить надати в оренду 0,4 га землі для будівництва багатоквартирного-житлового будинку.

Серед засновників обох підприємств є Алфьоров Максим Вячеславович, він же засновник ТЗОВ «Волинькомхліб».

Нагадаємо, що у грудні 2019 року депутати Луцької міської ради ввели мараторій на нове будівництво багатоквартирних житлових будинків. Однак, інколи у цьому питання знаходяться виключення із правил. Так на останній із сесій депутати надали дозвіл на будівництво нового багатоквартирного житлового будинку для ПрАТ «Луцьксантехмонтаж №536» на Соборності.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
в МРЕО вимагають(!) 200$ хабаря за успішну здачу на "права". 100 - "карточки", 100 - водіння. Місцеве ДБР не цікавить цей "бізнес-проект"?
Відповісти
ГАНЬБА ХАБАРНИКАМ МРЕООО...!
Відповісти
І що то за мораторій якщо для "своїх" робляться винятки?! Вони що школу, лікарню, чи дитячий садок будуватимуть? Ні, це все бізнес, ось і правдами-неправдами добиваються дозволів щоб і далі "заліплювати" усі вільні ділянки!
Відповісти
А ці "зірки" не хочуть побудувати садочки, школи...?
Відповісти
Так землі ж в Луцьку вільної нема, Аню!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні