Крутий сучасний стадіон відкрили у Нововолинську

1
-6
Крутий сучасний стадіон відкрили у Нововолинську
Універсальний спортивний комплекс за 4 мільйони гривень відкрили при Нововолинській спеціалізованій школі I-III ступенів №1 колегіумі.

Стадіон оновили за гроші Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» і бюджету міста Нововолинська. Ігор Палиця дав 3 мільйони гривень, місто – ще мільйон. Про це повідомили у прес-службі фонду «Тільки разом».

У новому спорткомплексі є легкоатлетичні доріжки із сучасним покриттям, футбольне поле із штучним покриттям найновішого покоління, а також волейбольний та баскетбольні майданчики із якісним, нетравматичним покриттям.

Відкриття стадіону в Нововолинську співпало з Днем фізкультури і спорту. Відтак після урочистостей на стадіоні відбулася спартакіада школярів «Нововолинськ спортивний».

Упродовж 2015-2016 років це вже шостий спортивний об’єкт в області, реконструйований за підтримки Фонду. Раніше подібні зміни відбулися на стадіоні «Авангард» у Луцьку, в Ківерцях, Камені-Каширському, Маневичах та Любешові.

До слова, голова Волинської обласної ради Ігор Палиця заявив, що вибори до відкриття нового стадіону не мають ніякого стосунку:

«Часто доводиться чути, що відкриваємо такі об’єкти, як сьогодні, заради політики, виборів. Я не звертаю уваги на таких людей, бо це недалекі люди, які змагаються у своїх світах невідомо за що», - заявив Палиця.

Він додав, що його фонд робить нові стадіони, по-перше, аби «наші волиняни були в олімпійських збірних, щоб перемагали», а по-друге – «щоб відволікти молодь від алкоголізму, наркоманії».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
був би театралом відкрив би театр, а так рівень дурфаку
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні