Це дуже шкодить вашим суглобам: дві неочевидні помилки повсякденного життя

0
Це дуже шкодить вашим суглобам: дві неочевидні помилки повсякденного життя
Біль в суглобах виникає не тільки через навантаження або погоду. Люди середнього віку схильні до захворювання на артрит, якщо вони з більшою інтенсивністю займаються фізичними вправами.

Не можна заперечувати той факт, що суглоби відчувають величезне навантаження і особливо сильно схильні до пошкоджень з плином часу. Ось чому так важливо уникати помилок, які можуть зашкодити їхньому здоров'ю, пише Радіо Максимум.


Часті інтенсивні тренування

Часте повторення одних і тих самих рухів зношує суглоби. Багато тренувань надзвичайно шкідливі для них, а також для суглобових хрящів і зв'язок. Перевантаження збільшує ризик передчасного зносу природних "шарнірів", запалення і різних хворобливих станів. Ось чому сертифіковані тренери рекомендують за можливості міняти режим вправ, щоб уникнути травм і підтримувати рух суглобів в різних напрямках.


Куріння

Ця шкідлива звичка є страшною залежністю для нормального стану суглобів. Людина, що курить піддається утворенню великої кількості захворювань суглобів. Ступінь ризику аутоімунних захворювань суглобів обумовлена ​​кількістю викурених за день сигарет. До того ж ризик збільшується, коли ревматоїдний артрит спадково схильний. При курінні можливість його прояву збільшується в сім з половиною разів.


https://maximum.fm/novini_t2
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні