Бізнесмен відсудив у волинського санаторію понад 350 тисяч гривень

1
3
Бізнесмен відсудив у волинського санаторію понад 350 тисяч гривень
Господарський суд Волинської області хоче стягнути з санаторію матері і дитини «Турія», який знаходиться у Ковелі, на користь підприємця 354 тисячі гривень, а також 5 тисяч судового збору.

З матеріалів справи відомо, що між підприємцем та санаторієм 1 грудня 2014 року було укладено договір на постачання продуктів харчування, - повідомляє Kowel.com.ua.

Згідно з видатковими накладними, товару поставлено на загальну суму 228 тисяч гривень, однак заклад не заплатив за них.
На заборгованість підприємець нарахував інфляційні в сумі 115, 6 тисяч гривень та 3% річних – 10, 4 тисячі.
Наказ про примусове виконання судового рішення, який підписала суддя Софія Костюк, дійсний для пред’явлення до 30 серпня 2017 року.

Нагадаємо, на сесії обласної раи просили врятувати від продажу санаторій, який «може стати волинським «Артеком».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
13 вересня 2016р. була спроба РЕЙДЕРСЬКОГО ЗАХВАТУ САНАТОРІЮ "ТУРІЯ". Приїхавши двома машинами працівники санаторію "Лісова пісня" почали вимагати документи на майно санаторію "Турія" в грубій формі. А зі своєї сторони не надавши жодних розпоряджень обласної ради. Пізніше почали спиратися на розпорядження обласної ради від 15 липня 2016р. Але виникає питання, чи дійсно дане розпорядження має законну силу, чи взагалі Голова обласної ради його підписував, адже дане розпорядження не пройшло через сесію обласної ради. Чи законне одноосібне рішення про передачу майна санаторію "Турія" на баланс санаторію "Лісова пісня"? Який на сьогоднішній день в боргах "як в шовках". Коли всі документи були не надані, працівники санаторію "Лісова пісня" були дуже розлючені та визивали підмогу з обласної ради. Приїхали з боку санаторію "Лісова пісня" позаштатні працівники "кришувальники" Горошко А.З., Рущинський Б.І., які "кришують" за грошову винагороду з боку директора санаторію "Лісова пісня" Карпука. Всі керівники санаторію "Лісова пісня" залишили свої робочі місця і цілий день намагалися захопити санаторій "Турія". Чим так приваблює їх санаторій "Турія", коли в себе не можуть навести лад в роботі?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні