«Буде фізичне протистояння», - луцький активіст мерії про зрізання дерев

1
5
«Буде фізичне протистояння», - луцький активіст мерії про зрізання дерев
Громадський активіст Ігор Алексєєв розкритикував роботу комісії, що обстежувала дерева на вулиці Лесі Українки, та заявив, що чинитиме «фізичний спротив» вирубці насаджень.

Для того, щоб дерева зрізувати, вони повинні бути дійсно аварійні. Так прокоментував висновки комісії, яка 12 серпня проводила обстеження дерев на вулиці Лесі Українки, чоловік, - пише «Конкурент».

"Мої спроби спілкуватися з цими експертами завершилась нічим. Кажуть, треба зрізати дерева, бо старі, лікувати теж не можна, бо старі. Це зовсім не той підхід про, який ми домовлялися з мером. Ці панове, які називають себе а-ля експертами, повинні були б знати, що липа, рекомендована ще Радянським Союзом як міське дерево, може жити до 300 років, а якщо її лікувати, то ще більше, й одна з небагатьох, яка не руйнує й не підриває своїм корінням ні асфальту, ні бруківки", – сказав активіст.

Алексєєв запевнив, якщо мерія таки вирішить зрізати дерева на вулиці Лесі Українки, «люди влаштують фізичне протистояння».

Він додав, що найближчим часом доведеться створити «свою комісію, куди увійдуть люди, які займаються деревами і які дадуть фахову оцінку, чи дійсно дерево хворе, чи варто лікувати, чи насправді аварійне, треба його зрізувати або ні».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Пасматри на єти лица! (Асмолов....) - протистояння їм необхідне!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні