Поліція затримала волинянина, який викрав школярку

0
5
Поліція затримала волинянина, який викрав школярку
Чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, силою змусив 15-річну дівчину сісти у його автомобіль і вивіз її до лісу.

На офіційному сайті Національної поліції повідомляють, що подія трапилась 19 червня в одному із сіл Камінь-Каширського району.

Поблизу місцевого будинку культури, погрожуючи ножем, 33-річний чоловік примусив неповнолітню сісти в автомобіль і вивіз її у лісовий масив.

Поліцейські встановили особу кривдника та внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією - ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Слідчі розпочали комплекс заходів щодо встановленню всіх обставин злочину.

Кривдника помістили в ізолятор тимчасового тримання Ковельського відділу поліції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні