На заході України у день закоханих чоловік зґвалтував неповнолітню дівчину

0
На заході України у день закоханих чоловік зґвалтував неповнолітню дівчину
У Рівному чоловік зґвалтував неповнолітню дівчину. 15-річна студентка на одному із сайтів у соцмережі познайомилась із чоловіком. Деякий час спілкувалися онлайн, а 14 лютого в день закоханих після занять домовились про зустріч.

Про це повідомляє поліція у Рівненській області.

35-річний чоловік, знав про юний вік дівчини, спершу покатав її на авто по місту, а потім поїхав у безлюдне місце. Там, попри опір жертви, зґвалтував її та відвіз додому.

Неповнолітня розповіла все матері, яка одразу повідомила до поліції. Потерпіла через шоковий стан не могла дослівно описати ані транспортний засіб, ані кривдника.

Оперативники Рівненського РУП спільно з колегами з обласного управління впродовж ночі проводили розшукові заходи для встановлення особи зловмисника. За силової підтримки РПОП його затримали за місцем проживання в обласному центрі.

Слідчі за процесуального керівництва Рівненської окружної прокуратури повідомили зловмиснику про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 152 КК України.

Йому загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі.

35-річний зловмисник перебуває у слідчому ізоляторі: сьогодні, 16 лютого, суд задовольнив клопотання слідчого та обрав йому запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні