Гузь каже. що шахтарі можуть перекрити дороги

0
3
Гузь каже. що шахтарі можуть перекрити дороги
Ніяких поступок волинським гірникам з боку Міністерства енергетики та вугільної промисловості немає - повідомив народний депутат Ігор Гузь.

Про зустріч із волинськими гірниками, які «вибивають» свою зарплату, написав Ігор Гузь у Фейсбуці.

«Зустрівся з нововолинськими шахтарями, які добиваються виплати заборгованості перед працівниками шахти №1 і голодують поблизу будівлі Адміністрації Президента», – повідомив нардеп.

Ігор Гузь зазначив:

«На жаль, наразі ніяких поступок з боку Міністерства енергетики та вугільної промисловості немає. Міністр Ігор Насалик в США разом з Володимиром Гройсманом. Набирав його, каже, передав документи для Міністерства фінансів, а що там і як, не знає. В такі собі “кішки і мишки” грають.

Хлопці повертаються на Волинь і готуються до акцій протесту, готові блокувати рух на митних переходах в Ягодині та Устилузі. Іншого виходу у них, на жаль, немає…

Я знаю, що як депутат мажоритарник повинен займатися та й врешті-решт займаюся цими питаннями, але для чого Міністерство та інші відомчі структури?»
Теги: шахтарі
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні