21-річна волинянка взяла участь у вокальному шоу «Голос Країни». ВІДЕО

1
0
21-річна волинянка взяла участь у вокальному шоу «Голос Країни». ВІДЕО
21-річна Ярина Солоненко з Ковеля взяла участь у сліпих прослуховуваннях 12-го сезону вокального українського шоу «Голосу країни» і виконала пісню «Fortepiano» Христини Соловій, граючи на бандурі.

Ефір вийшов на екрани вчора, 23 січня, на каналі «1+1», пише ВолиньPost.

«Для мене цей проект є не тільки важливим для того, щоб я могла себе заявити як українська співачка, а ще для того, щоб я змогла продовжити спадщину мого прадіда. Дідусь мій грав на скрипці, а батьки мене віддали на бандуру. Саме з бандури все почалося: вся українська душа, вся музика. Я просто тут виконую свою місію», - розповіла волинянка.

Відомо, що ніхто з членів журі не повернувся, під час виконання дівчиною пісні, проте Потап зазначив, що виконання було дуже красивим.

«Мені не вистачило впевненості володіння вашим голосом», - сказав Святослав Вакарчук.

Також він зазначив, що без інструменту дівчина, ймовірно почувалася б вільніше.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ми з колишнім розлучилися 1 рік і 2 місяці тому, і я була на шостому місяці вагітності. Ми обоє любимо один одного, і це був шок для мене, і це справді розбило моє серце. Я спробував до нього подзвонити, але обидві лінії були відключені. Я намагався зв’язатися з ним у соцмережах, але він видалив мене з них. Я намагався зв’язатися з його батьками, і вони сказали мені, що їхній син сказав, що не любить мене і не хоче мене бачити, і вони не знають, що сталося. Я плакала і плакала кожен день, тому що я його дуже любила. Поки я не народила і дитині не виповнився рік, я не могла повернути свою любов. Я знову розгубився. Я не знаю, що робити, а також втратила роботу і не маю грошей, щоб доглядати за дитиною. Я був нещасним у житті, тому я розплакався своїй сестрі, розповів їй про свою проблему і сказав, що вона знає про потужне заклинання доктора алаба, який допомагає їй, коли вона не може завагітніти. Я зв’язалася з ним електронною поштою, і він сказав, що допоможе мені, і сказав, що жінка наклала заклинання на мого чоловіка і сказала, що допоможе мені розірвати закляття, щоб мій чоловік повернувся до мене назавжди, і це було моє. Для мене було великою несподіванкою, що все, що він сказав, сталося. Чоловік одразу повернувся до мене і сказав пробачити його. Велике спасибі цьому могутньому та справжньому заклинателю. Я молюся, щоб він прожив довго і більше виконував свою чудову роботу. Якщо у вас є проблема, яка турбує вас у житті, вам слід звернутися до цього потужного гравця заклинань! Він може вам допомогти. Він не підведе вас, ви можете зв’язатися з ним за адресою gmail: dralaba3000@gmail.com або ви можете зв’язатися з ним через його Viber/whatsapp: +1(425) 477-2744
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні