Десять кілометрів пішки до автобуса: три села на Волині відрізані від цивілізації

1
4
Десять кілометрів пішки до автобуса: три села на Волині відрізані від цивілізації
Три села в Іваничівському районі на Волині залишаються відрізаними від цивілізації, адже туди не їдить громадський транспорт.

Про це повідомляє ВолиньPost із посиланням на НТН.

Селяни змушені долати по 10 кілометрів пішки, аби дістатися до найближчого автобуса, або ж винаймати машину за кількасот гривень.

Така ситуація з жовтня минулого року – саме з того часу до них не ходить громадський транспорт, а перевізника на маршрут не можуть знайти.

Села Луковичі, Орищі та Пушковичі залишаються відрізаними від цивілізації. Коли проблему владнають – людям ніхто не каже.

Перевізників для цих населених пунктів знайти поки не вдалося. В ОДА оголосили конкурс і чекають, хто ж погодиться працювати на маршруті.

Керівник департаменту інфраструктури і туризму Волинської ОДА Іван Мирка каже: «Є ряд причин, через які той маршрут ніхто брати не хоче. Мала кількість людей, які їздять, багато пільговиків, погана дорога. Отже, ми повинні забезпечити всі ці три речі, і тоді там з’явиться перевізник».


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не пушковичі а Бужковичі, незнаю хто писав але мені не приємно
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні