«Поспішно такі рішення не ухвалюються однозначно», – Андрій Покровський про підвищення цін на рекламу

1
6
«Поспішно такі рішення не ухвалюються однозначно», – Андрій Покровський про підвищення цін на рекламу
Депутат Андрій Покровський вважає, що разом зі збільшенням тарифів за користування місцем розташування рекламних засобів на 49 % владі треба було б запропонувати рекламістам якісь гарантії довготривалої роботи. Про це повідомляє Конкурент.

Андрій Покровський переконаний, що подібні рішення, на кшталт збільшення тарифу для рекламістів, варто готувати завчасно.

На думку депутата, представникам влади потрібно було спочатку провести зустрічі з рекламістами, почути їхні думки, проаналізувати, а тоді робити висновки – піднімати тариф чи ні.

«Поспішно такі рішення не ухвалюються однозначно», – переконаний Андрій Покровський.

Зі слів депутата, якщо вже і підвищувати тариф заради наповнення до бюджету, то натомість варто дати якісь гарантії рекламістам. Наприклад, це можуть бути гарантії можливості працювати 10 років на цьому місці. Тому що в цій ситуації, що виникла, рекламісти опинились в такому становищі, що вони не впевнені, що після підняття цін другою хвилею не піде якесь масове вирізання цих бордів.



«Для мене як члена «бюджетної» комісії, як депутата, наповнення до бюджету є одним з пріоритетних напрямків роботи. Водночас, з точки зору бізнесу, я абсолютно розумію людей, які працюють на цьому ринку. Якби я був на їхньому місці, то хотів би за ці речі щось отримувати.

У бізнесі найкраща ситуація – це коли ти впевнений у стабільності своєї роботи. Однак впевненості в цьому випадку власники бордів не мають. Тому передусім треба запропонувати гарантії довгострокової роботи. Адже в бізнесі потрібне планування на тривалий термін, а тоді вже можна говорити про якісь рентабельні показники. Тобто до таких питань треба підходити з бізнес-філософією», – зазначає Андрій Покровський.

Нагадаємо: нещодавно Луцький міськвиконком збільшив на період з 01.03.2018 по 31.12.2018 на 49 % величину базового тарифу плати за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів, встановленого порядком визначення розміру плати за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів, що перебуває у комунальній власності.

Варто додати, що на кінець 2017 року платили з одного борду до бюджету близько 900 гривень, а після підняття тарифів і відміни коригування тарифу рекламісти будуть платити більш ніж 2 000 за один борд.

Самі ж рекламісти звернуться до Луцької міської ради з проханням призупинити та переглянути рішення виконавчого комітету.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
мля який авторитет знайшовся. ше тіхон павліюк такий є. строїтель хрєнов і той і той.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні