«А що робити з дітьми?»: реакція соцмереж на зупинення навчання

12
0
«А що робити з дітьми?»: реакція соцмереж на зупинення навчання
У соцмережах бурхливо обговорюють раптові канікули у школах і садочках пов'язані із введенням надзвичайного стану в енергетиці України.

Нагадаємо, в Україні прийняли рішення про введення надзвичайного стану в галузі енергетики З 2-го по 7-ме березня призупинять навчання в закладах освіти та у садочках. Також у держустановах введуть обмежений режим роботи з 9:00 до 16:00.

У Фейсбуці користувачі активно обговорюють раптові "канікули", адже діти змушені будуть залишатись вдома.

***

Ольга Бузулук: Економія газу, енергетична криза, росії-газпроми...це все ясно. А що робити з дітьми мінімум тиждень, коли батьки будуть на роботі? брати з собою?) Шкода, шкода, що при владі нема жінок. І цікаво глянути на економію потім, батареї ж вимикати ніхто не буде, бо треба підтримувати тепло.

***

Світлана Головачук: Няня - вирішення всіх питань. Дорого, але спокій гарантований. Є врешті відпустка, відгули, робота вдома через нет і телефон, по півдня батьки. Не панікуйте.

***

Наташа Огей: А студенти нормально в курточках вчаться весь цей час. Геніально. Міськраді роботу скоротили, учнів додому... мдааа. І чому зараз?) Синоптики прогнозують що незабаром потепліє.

***

Ірина Островська-Коц: Наша держава, як найпростіший вихід вирішила зекономити на дітях. Ще якби йшлося про школярів, фіг з ним. А що робити з дисадочками і малюками? Що робити мамі, якщо в чому обставин роботу кинути ніяк, бо матеріальна скрута?
Все це круто, коли роботодавець нормальний. Коли мама в офісі працює. Коли дідусі-бабусі поруч. Коли є гроші на няню, тато не на заробітках. Позитивна ситуація у 30 відсотків родин. А решта? Візьмуть дитину на базар чи в цех заводу? На касу? Відпустка за свій рахунок - то сидіти без грошей півмісяця. На мою думку- найпростіше зекономити на дітях. Варто було пошукати й інших шляхів.

***

Віка Голуб: А те що морози не збираються покидати нашу область. То нічого, що може вийти з ладу вся опалювальна система, а що робити буде батькам, дітей куди подіти, школи закриті, садочки теж, хтось про це подумав? Чи в нас сьогодні з людьми не рахуються, а взагалі хто такі люди, вони потрібні тільки перед виборами, тож шановні громадяни незалежної держави, робіть розумні висновки, якщо самі себе ще хоч трохи жалієте, бо вас більше ніхто не пожаліє.

***

Оксана Біловус: Через недолуге керівництво страждають діти.

***
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пропоную свої послуги в якості няні.Якщо потрібно - домовимось.Всі ми люди
Відповісти
За послуги платити треба!
A в школу безплатно діти ходять..
Відповісти
А ми приведем дітей до ОДА . Під кабінет голові ОДА.
Відповісти
Завези їх в Польшу на трускавки, тупа курка
Відповісти
Шановна! Це не в ОДА прийняли, а у всій країні!!! Можете до голови «Нафтогазу» везти, в нього зарплата велика ,на нянь для всіх вистачить! :)
Відповісти
То нащо було їх народжувати?! Якщо вже навіть на тиждень не можете розібратися з ними
Відповісти
Якщо необхідно економити, то нехай чиновники усіх рівнів та дупутати(саме так) вимкнуть опалення у своїх розкішних маєтках та апартаментах на сотні(а то й тисячі) квадратних метрах, візьмуть відпустки за свій рахунок і валять на Канари чи Мальдіви аж до літа! Ось тут і буде суттєва економія газу. І ми від них відпочинемо - всеодно толку з них нема!!!
Відповісти
Так ти ж перша срати почнеш - зрада! Депутати на Мальдівах, а в країні енергетична криза. Ще одна тупа курка
Відповісти
Рекомендую всім незадоволиним економією послухати російську папсу.
Відповісти
Розкудкудакались ліниві куркі.Чоловіків повідправляли на заробіткі.Діти сидять в планшетах і телефонах.А їм мабуть тепер не буде часу під мартіні по....діть
Відповісти
То нахєра ви їх робили, як не знаєте що робити, дєбіли?
Відповісти
Головачук правду каже. Пристроїти своїх дітей кудись на тиждень не така вже і проблема. Але нашому народу тільки дай поверещати і позвинувачувати когось. Нащо ви тих дітей робити,якщо навіть на тиждень ради не можете дати?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні