В енергетиці України оголосили надзвичайний стан, - Гунчик

10
-1
В енергетиці України оголосили надзвичайний стан, - Гунчик
В Україні прийняли рішення про введення надзвичайного стану в галузі енергетики.

Про це йшлося 2 березня під час засідання антикризового енергетичного штабу в ОДА.

Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик зауважив, що Україна в Стокгольмі виграла арбітражний суд у «Газпрому» щодо невиконання зобов’язань щодо транзиту газу через територію країни.

«Напевно, воно не сподобалося Росії, тому ті кошти, які були перераховані, Росія повернула назад і понизила тиск на вході у газотранспортну систему України, продемонструвавши один із проявів гібридної війни. Росія цими діями намагається не виконувати чи ігнорувати рішення арбітражу і спровокувати енергетичну кризу в країні. В Україні прийняли рішення про введення надзвичайного стану», - наголосив він.

Відтак, в галузі енергетики України ввели надзвичайний стан.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це дитячі погрози гнилої Росії
Відповісти
Причем здесь Россия? А у наших голова на плечах есть? Наверное , руководителю Нафтогаза не хватает самой высокой в Украине зарплаты и премий за его креативный менеджмент, когда мы остались без запасов! И на что он рассчитывал? На погоду ,( как все наши чиновники, и на вражеское государство?. В былые времена такое руководство получило бы название- вредительство! А еще Яценюк говорил, что наше достижение-независимость по газу от России. И где эта независимость. Явно Коболев не хозяин!
Відповісти
"...Остаточне прощавай..." виявилося до першого морозу. То ще й не дуже великого.
Відповісти
транділи, транділи, і перший несподіваний поворот клімату - і все, гола дупа і дірка, затягнена павутинням))
Відповісти
Не кацап, пиши українською
Відповісти
Безперечно. бо саме відчерез написання російською своїх роздумів. в Україні всі проблеми: і з газом, і з дровами, і з продуктами.... ЦЕ ВСЕ РОСІЙСЬКА МОВА. САМЕ ВОНА !!!!!!!!!!!!??????????????
Відповісти
цікаво, дуже цікаво, що ж відбулось насправді. дуже, дуже цікаво)
Відповісти
А де ж наші запаси газу????

Оце так шлях до Европи.
Відповісти
Гунчику пора на пенсію!!!
Відповісти
Стоп! Стоп! Стоп! Пане Губернаторе! А хіба ми не зіскочили з російської газової голки? Хіба ми не здобули енергетичну незалежність? Хіба не купуємо газ у Словаччині? Ви - такий же брехун, як і президент, якого Ви представляєте! А ще вдвічі більш дивно чути про надзвичайний стан у енергетиці від очільника області, в надрах якої є поклади газу та порід твердого палива! Чому в ці часи, коли в енергетиці оголошено надзвичайний стан, влада у ваших особах власними руками душить вугільну промисловість області? Чому? Поясніть нам це?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні