У ковельчанина дівчина вкрала військові медалі. ФОТО

0
6
У ковельчанина дівчина вкрала військові медалі. ФОТО
У Ковелі з помешкання місцевого жителя 23-річна дівчина викрала п’ять медалей.

Чоловік звернувся до Ковельського відділу поліції із заявою про крадіжку медалей у вівторок, 27 лютого, - повідомляє поліція Волині.

Серед вкрадених медалей - українська державна відзнака «Захиснику Вітчизни», ювілейні та почесні медалі учасника бойових дій на території інших держав.

За словами 53-річного чоловіка, відзнаки з його помешкання викрали, ймовірно, минулого тижня. Чоловік також заявив і про зникнення ще в січні з його банківської картки 1 тисячі гривень.

Дільничні офіцери поліції спільно зі співробітниками сектору кримінальної поліції встановили причетність до скоєння цих злочинів 23-річної жительки одного із сіл Ковельського району. У зловмисниці правоохоронці виявили та вилучили викрадені нагороди.

Відомо, що вказану громадянку вже притягували до кримінальної відповідальності за завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину.

За фактом крадіжки слідчі розпочали кримінальне провадження. Злодійці "світить" до трьох років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні