У Ківерцях родина влаштувала акцію для порятунку тварин-безхатченків

2
2
У Ківерцях родина влаштувала акцію для порятунку тварин-безхатченків
Мешканка Ківерців Юля Собуцька разом зі своїми батьками розпочала акцію із підгодівлі безпритульних тварин прямо у центрі міста. Поблизу міської автстанції сім'я поставила мисочку, прикріпивши табличку із написом «Корм для безпритульних тварин».

Про це інформує Район.Ківерці.

Юля розповідає, що принцип акції простий: робити такі таблички, ставити ємкість для їжі і, звичайно, приносити їжу.

Зізнається, цю ідею взяла із закордонної практики. В інших країнах на вулицях встановлюють спеціальні бокси, в які люди кидають гроші, а звідти сиплеться їжа для безпритульних тварин.

«Вирішили з моїми батьками втілити таку ідею і у нас в Ківерцях, але оскільки у нас немає коштів поставити такий бокс, зробили з чого могли: тато написав табличку, а ми з мамою вчепили її там, де завжди гуляють собаки і ходить багато людей», – розповідає дівчина.

Тож, віднині кожен, хто матиме бажання нагодувати голодну тварину, зможе залишити їжу у ємкості.

Сім'я Собуцьких тепер щоранку і у міру можливості ввечері приносить туди харчі та закликає усіх небайдужих ківерчан та гостей міста долучатися до акції.

«Не будьте байдужими! Замість того, щоб викидати залишки їжі в смітник, ви можете допомогти вижити безпритульним тваринам», – зазначає Юля.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
респект вам, люди!
Відповісти
Молодці, я підтримую такі акції щодо беззахисних тварин
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні