«Волиньгаз» безкоштовно встановлює лічильники. ВІДЕО

4
8
«Волиньгаз» безкоштовно встановлює лічильники. ВІДЕО
"Волиньгаз" безкоштовно встановлює прилади обліку у квартирах лучан. Для цього відключають газ у цілому будинку та відновлюють постачання лиш тим мешканцям, які дали добро на встановлення лічильника або поставили його раніше.

Роботи проводять за планом, який складають на цілий рік. Зараз газовики працюють у Привокзальному районі, - йдеться у сюжеті "12 каналу".


Поки що лучан, які відмовлялися від встановлення індивідуального лічильника не було. Але залишилось більше сотні будинків, де досі є квартири без жодного приладу обліку газу, вони будуть перевірені до кінця 2018 року.

Згідно закону «Про забезпечення комерційного обліку природного газу» регіональні газові компанії мають три роки для того аби встановити лічильник у кожній квартирі. Стосовно загальнобудинкових лічильників, то їх встановлюватимуть лише тоді коли усі жителі будинку погодяться. Але зараз у “Волиньгазі” від такої практики відмовились.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де в законі написано, що мені повинні поставити саме лічильники САМГАЗ? Чому не інших виробників, які також випускаються і є набагато кращими?
Відповісти
Волиньгаз-це суцільна брехня і облуда.Немає ніяких загальнобудинкових лічильників.Це вони собі придумали і хотіли дурити людей.Всі лічильники газу є індивідуальні,або ще побутові.Все,що поза межами помешкання-вузли обліку газу.Така ж ситуація і з тим САМГАЗОМ,бо це фірташовське підприємство,хоча в Законі дійсно не прописамо,що тільки одного виробника.
Відповісти
Мене цікавить, хто має юридичну відповідальність за відсутність газу в будинку Ветеранів, 1 вже 5 добу. Міськрада , гаряча лінія, переадресовує до аварійної, 104, аварійна, переводить "стрілки" на майстрів. Майстри нічого не вирішують. Замкнене коло.
Відповісти
Хочу повідомити як підключили будинок Молоді 4 ... вже тиждень люди без газу і не має жодних рухів, одна найнята компанія невідомо хто встановив лічильники не повідомивши про те коли буде підключення, з 10.12 по 21.12 ми сидимо без газу взагалі !!!!! Дякуюємо Вам за безкоштовні лічильникі, хто взаглі бав добро перед новим роком так поводитись з людьми, чому ми цілий тиждень змушені були відпрошуватись з роботи та чекати працівників, хто відповідає за таку організацію роботи ??????
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні