--> Лучан-пільговиків хочуть забезпечити газовими лічильниками | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучан-пільговиків хочуть забезпечити газовими лічильниками

2
-3
Лучан-пільговиків хочуть забезпечити газовими лічильниками
У Луцькій міській раді група депутатів підготувала проект рішення, завдяки якому пільгові категорії зможуть зекономити при платі за газопостачання.

Про це йшлося у понеділок, 22 квітня, під час засідання "бюджетної" комісії Луцькради, - передає ІА "Конкурент".

З доповіддю стосовно проекту рішення виступила депутатка Алла Надточій. Вона зазначила, що ініціатива полягає у забезпеченні пільгових категорій населення обласного центру Волині індивідуальними газовими лічильниками за рахунок міського бюджету. Безкоштовне встановлення забезпечить ПАТ «Волиньгаз».

"Це рішення потрібне для покращення життя наших жителів. Ви знаєте, що багатьом дуже важко виживати з настільки високими тарифами. Ми шукали вихід із ситуації і встановили, що індивідуальний лічильник дозволить людям економити", – зазначив Андрій Покровський.

Микола Яручик зазначив, що проект був розроблений внаслідок звернень громадян, які неодноразово наголошували депутатам на цій проблемі. Також він закликав долучатися до фінансування ініціативи меценатів:

"Можливо, хтось долучиться і навантаження на бюджет буде меншим від того, що ми заклали у програму".

Депутатка Алла Надточій додала, що, зважаючи на ймовірне підвищення з 1 травня тарифів на газ на 15 %, такий проект рішення реально послабить фінансовий тиск на пільговиків.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
- всі рівні!
Відповісти
Депутати!Ви хоч Закони читаєте,які приймає ВР.Встановлення лічильників газу до 2021 р.обовязкове в кожну квартиру за рахунок надавача послуги.Все.До встановлення по Постанові КМ.Іншого не існує.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні