Лучани можуть залишитися без тепла, опалювальний сезон - під зривом

3
10
Лучани можуть залишитися без тепла, опалювальний сезон - під зривом
У підприємстві "Луцьктепло" зростають борги за послуги розподілу природного газу перед компанією "Волиньгаз". Станом на 20 вересня заборгованість зросла на понад 15 мільйонів гривень. Про це повідомляє пресслужба РКГ "Волиньгаз".

Загальний борг "Луцьктепла" становить 33 мільйони 240 тисяч 757 гривень. Продовження зростання боргу порушує фінансову стабільність роботи газорозподільного підприємства та стан розрахунків між учасниками ринку.

"Оператор газорозподільної системи "Волиньгаз" надіслав лиси у Луцьку міську раду з проханням вирішити це питання.

За словами комерційного директора "Волиньгазу" Андрія Карпомиза,
для вчасного початку опалювального сезону, "Луцьктепло" повинне оплатити всі борги.

"Щоб опалювальний сезон стартував вчасно, і лучани були в теплих домівках і з гарячою водою, просимо місцеву владу максимально швидко прискорити врегулювання питання погашення заборгованості ДКП "Луцьктепло" згідно з умовами договору розподілу природного газу", - зазначив директор.

З теперішньої суми боргу, 14 мільйонів 814 тисяч 757 гривень - це минулорічна заборгованість.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зменшать тарифи !!! А де людям брати гроші ?!
Відповісти
Наша пісня гарна нова... Як тільки осінь так зразу проблеми з "Луцьктреплом".Скільки вже отого банкрота терпіти? Переведіть будинки на автономне опалення і забудьте оте " тепло" як страшний сон! Дістало вже!!!
Відповісти
Усі будинки перевести на індивідуальне опалення немає техможливоств. Але певну кількість можна перевести, іншу частину тепломодернізувати. Відповідно скоротиться споживання газу монополістом ЛТ. Інший варіант зменшення споживання перехід на альтернативні, відновлювальні джерела енергії + модернізація котелень. Ну а самий кращий варіант зменшення вартості газу, відміна плати за додаткові неправомірні нарахування (транспортування, розподіл та ін.) Фінансова підтримка на місцях, цільове призначення коштів та тотальний контроль на усіх етапах використання фінансування.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні