Маршрутка VS тролейбус: на чому частіше їздять лучани. ВІДЕО

4
2
Маршрутка VS тролейбус: на чому частіше їздять лучани. ВІДЕО
З початку 2018 року лучани почали більше користуватись тролейбусами.

У Луцьку тролейбуси мають усі шанси скласти конкуренцію маршруткам. Згідно інформації управління статистики Волині, у січні тролейбуси перевезли більше 8,5 тисяч пасажирів, -йдеться у сюжеті 12 каналу.

Це на 30 % більше, ніж у той самий період минулого року. Що цікаво, при цьому кількість людей, які користуються послугами міського транспорту зменшилась на піввідсотка.



Прогнозують, що кількість лучан, які користуються електротранспортом може збільшитись після купівлі нових-старих тролейбусів зі Швейцарії. Адже луцькі чиновники планують купити у Швейцарії десять бувших у використанні тролейбусів.

Вживаним машинам по 20 років, і вони досі на лінії у місті Біль, але там автопарк планують оновити – придбають нові тролейбуси. А секонд-хенд, щоб не здавати на металобрухт, продадуть луцькій міськраді.

Оглянувши техніку, представники української делегації вирішили, що машини можна купувати незважаючи на рік виробництва. Нині лучани їздять і старішими тролейбусами. Є такі, яким більше 50-ти років, а швейцарські – з кондиціонером ще й доступні для людей з інвалідністю.

За попередніми домовленостями, міська рада купуватиме такі електро-машини по дві щомісяця, починаючи з квітня.

Радник міського голови Ігор Поліщук каже, що вони коштуватимуть у десятеро дешевше, ніж нові вітчизняні. Втім, точну ціну так і не називає .
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І знову на головному фото не Луцьк. Ви фотоапарата не маєте, щоб луцький тролейбус сфотографувати?
Відповісти
До того ж трохи збрехали. Тролейбус у Луцьку запущений 1972 року. Тоді усі тролейбуси отримували новими, а з 20-ти річним пробігом, тому нашим тролейбусам більше 50-ти років не може бути апріорі!
Відповісти
А не буде як з "польськими" проїздять трохи,а ремонтувати нічим?
Відповісти
На мєтро
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні