--> Вперше у Луцьку виступить «BB project» з презентацією альбому | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Вперше у Луцьку виступить «BB project» з презентацією альбому

0
5
Вперше у Луцьку виступить «BB project» з презентацією альбому
Вже 20 квітня вперше у Луцьку виступить «B&B project» з презентацією першого альбому та у рамках туру, присвяченому 3-річчю гурту!

B&B Project — український колектив, основною метою якого є популяризація народних інструментів — бандури та баяну. На даний момент кількість переглядів відео у YouTube та Facebook перевищує 20 мільйонів.

Думаєте, Metallica на бандурі – це неможливо? Приходьте на концерт та переконайтеся, що це не так! Гурт «B&B project» – це колектив, який у новому світлі відображає традиційні народні інструменти – бандуру та баян.

В українському суспільстві склалась думка, що ці інструменти зараз не надто популярні, і музиканти гурту взяли собі за мету – повернути їм цю популярність. Перший кавер цього колективу зібрав за тиждень біля 300 000 переглядів на YouTube. На цьому концерті прозвучать зовсім нетипові композиції для народних інструментів: КЛАСИКА В СУЧАСНІЙ ОБРОБЦІ, САУНДТРЕКИ, КАВЕРИ, АВТОРСЬКА МУЗИКА, ДАБСТЕП, РОК, ГРАНЖ, КЛУБНА МУЗИКА, ФАНК та багато іншого.

Гурт існує з 2015 року, за цей час побував з сольними концертами в багатьох містах України, зоні АТО, на різноманітних фестивалях, а також в багатьох країнах світу (Польща, Катар, Хорватія, Франція, Нідерланди). Їхні композиціі неодноразово потрапляли в чарти світових радіостанцій. Постійні експерименти та подання музичного матеріалу в сучасному світлі – це основний принцип музикантів.

Відвідавши концерт "B&B project" – Ви назавжди зламаєте стереотипи щодо українських народних інструментів!

Учасники гурту:

Бандуристка – Тетяна Мазур
Баяніст – Сергій Шамрай
Ударні – Костянтин Марко
Електро-контрабас – Денис Стефанко

Квитки можна придбати на сайті: promin.lutsk.ua та у касах РЦ «Промінь».

Довідка: +380 (68) 525 90 09.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні