--> У Ковелі судили охоронця-забіяку, який зламав носа відвідувачеві нічного клубу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Ковелі судили охоронця-забіяку, який зламав носа відвідувачеві нічного клубу

0
1
У Ковелі судили охоронця-забіяку, який зламав носа відвідувачеві нічного клубу
У Ковелі судили охоронця місцевого нічного клубу «Кіно», який на грунті особистих неприязних стосунків умисно побив відвідувача закладу, зокрема завдав йому декілька ударів в обличчя.

Про це йдеться в судовій справі, яку нещодавно розглянув Ковельський міськрайонний суд, - пише Район.Ковель.

Опівночі 11 листопада 2017 року охоронець почав виштовхувати чоловіка до виходу з нічного клубу та у момент, коли до нього підійшов родич потерпілого, щоб з'ясувати причини його неправомірних дій, той врарив його кулаком в обличчя, чим спричинив останньому тілесні ушкодження у вигляді закритого перелому кісток носа.

Потерпілий, у якого зламано ніс, на суді подав заяву із проханням закрити кримінальне провадження і відмовився від будь-яких претензій до обвинуваченого. Усно суду зазначив, що таке рішення він прийняв добровільно, з обвинуваченим помирився.

Інший потерпілий на судовому засіданні у приміщенні Березанського міськсуду у режимі відеоконференції теж відмовився від будь-яких претензій до охоронця, який його побив. Додатково суду пояснив, що таке рішення він прийняв добровільно, з обвинуваченим примирився.

Зрештою, суд під головуванням Ірини Логвинюк задовольнив їхнє клопотання і закрив кримінальне провадження у зв'язку з відмовою обох потерпілих від обвинувачення тепер уже колишнього охоронця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні