На Рівненщині дві сотні бурштинокопачів напали на поліцію

4
-15
На Рівненщині дві сотні бурштинокопачів напали на поліцію
У Дубровицькому районі Рівненськох області на поліцейських, які охороняли місця незаконного видобутку бурштину, напали близько 200 старателів. Постраждали 5 поліцейських.

Про це повідомили у поліції Рівненської області з посиланням на заступника начальника ГУНП в області Олександра Панасюка, - інформує УНН.

За його словами, "учора, 14 лютого, в урочищі Осова між старателями та працівниками поліції сталася сутичка, у результаті якої п’ятеро правоохоронців отримали тілесні ушкодження. На місці події вдалося затримати сімох активних учасників заворушень".

Як зазначають правоохоронці, близько 13:00 працівники Дубровицького відділення поліції і роти поліції особливого призначення забезпечували охорону працівників лісових господарств, які за допомогою екскаватора закопували ями та рови, утворені внаслідок незаконного промислу.

У цей час правоохоронців оточило близько 200 осіб, які вимагали покинути територію, дозволити видобувати бурштин та погрожували вбивством у разі невиконання їхніх вимог.

Згодом між натовпом та поліцейськими виникла сутичка, під час якої зловмисники у грубій формі чинили опір правоохоронцям: наносили удари дерев’яними палицями по працівниках поліції, пошкоджували автомобіль, зрізали дерева, чим заблокували вихід із лісового масиву, зазначається у повідомленні.

Панасюк також повідомив, що в ході сутички п’ятеро працівників поліції дістали тілесні ушкодження.

"У поліції за даним фактом розпочали досудове розслідування за ст. 294 (масові заворушення); ст. 342 (опір представникові правоохоронного органу), ст. 343 (втручання в діяльність правоохоронного органу) і 345 (погроза, або насильство щодо правника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України, — повідомив Олександр Панасюк. — Трьом зловмисникам повідомили про підозру у вчиненні масових заворушень та затримали, вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання".

За скоєне зловмисникам загрожує до восьми років позбавлення волі,
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-15

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Те,що мусора і поліцаї ні на що не здатні і пляшуть під дудку криміналу - відомо давно, але не відкрити вогонь по натовпу, який хоче тебе вбити - це просто крайня ступінь профнепридатності... Сцит@ ходити на роботу, за яку отримуєте зарплату, чи стоїте на «довольствіі» у «бурштинщиків»? То звільняйтеся к монахам - є хлопці, що кількома влучними пострілами закриють «бурштинову» тему надовго.
Відповісти
Вже Беркут закрив тему надовго...!!!??? Тепер силовики стали сцикунами
Відповісти
Бо не "силовики", а "сцикуники" - продалися свого часу за копійки криміналу, а той тепер з них вірьовки в"є
Відповісти
Ці бурштинчикі готові зарізати і застрелити кого небудь хто їм мішає. Вони ще й міліції погрожують! На такіх треба зразу стріляти по всьому по чому бачуть тоді будуть боятись проти йти. Взагалі вже страх втратили ур...ди.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні