«Івахів – нетиповий український бізнесмен», - помічник нардепа

1
0
«Івахів – нетиповий український бізнесмен», - помічник нардепа
Помічник народного депутата Степана Івахіва та відомий блогер Денис П'ятигорець поділився своїми думками про те, якою людиною є його "бос".

Про це помічник нардепа розповів у своєму інтерв'ю Конкуренту.

За словами П'ятигорця, йому доводилося працювати з трьома людьми зі списку "Forbes" в Україні, враховуючи Степана Івахіва і він кардинально відрізняється від всіх інших.

"Івахів – нетиповий український бізнесмен. Він розуміє, що головний ресурс – це люди. Він знає, що їх потрібно поважати та вчити. Для багатьох інших з того списку люди – це засіб", - розповідає помічник нардепа.

"У мене щелепа відвисла, коли я побачив, як він на окрузі, в селі, підходить до когось, протягує руку і каже: "Степан". Він сідає за стіл, п'є з людьми самогонку, танцює на весіллях, заходить в сільську хату і спілкується з родиною. Він отримує кайф від цього", - ділиться він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Який жe він близький з народом, навіть руку для привітання подає! А мав би ногу!Ну просто рідний брат усім, навіть тим , що лeдь виживають. Завмираю від *восхищeния*.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні