У волинське село через жахливі дороги не їздитиме маршрутка. ФОТО

0
0
У волинське село через жахливі дороги не їздитиме маршрутка. ФОТО
У село Кречів Іваничівського району через розбиті дороги не буде їздити маршрутка.

Це єдиний маршрут, яким люди можуть добратися до міста, - пише "Буг".

Мешканці Кречева будуть змушені чекати маршрутку біля в’їзду до населеного пункту, оскільки перевізник Юрій Подлевський відмовляється їхати селом через погану дорогу.

Він пояснив це тим, що через поганий стан шляху, який йде через село, доводиться витрачати значні суми на ремонт своїх маршруток.

Перевізник каже, що люди його розуміють, і хоче, щоб влада почула прохання відремонтувати дорогу.

Як повідомив Юрій Подлевський, звернувшись до голови ОТГ Івана Іванчука, почув у відповідь, що дорогу лише місяць тому грейдерували.

У спілкуванні з журналістами голова Литовезької громади повідомив, що вже цього року планується здійснити частковий капітальний дороги О030317 Морозовичі – Кречів – Мовники на ділянці Кречів – Мовники.

“Прикро, що маючи громаду на кордоні з Польщею, у нас досі немає нормальної дороги. Потрібно почати хоча б із декількох кілометрів якісної асфальтованої дороги.

Вона потрібна для сполучення сіл громади з центром ОТГ, бо ми знаходимося в інвестиційно привабливому місці, тому маємо перспективу розвитку туризму”, – зазначив він.

Наразі питання щодо маршруту автобуса вирішується.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні