Вагітна лучанка обурилася байдужістю пасажирів маршруток

16
-17
Вагітна лучанка обурилася байдужістю пасажирів  маршруток
Вагітна жителька Луцька розгнівалася на байдужість пасажирів маршруток, які не поступаються місцем.

Гнівний допис про це у facebook написала Вікторія Мізюк. Пост з'явився у спільноті "Теревені про Луцьк" зранку 6 червня.

Авторка повідомлення звертає свою увагу на чоловіків, які «сидять і нагло повернули голови в сторону вікна!».

«А якби це була ваша дочка, дружина, сестра чи мама Ви б також в наглу далі сиділи відвернувшись?» - запитує жінка.

Лучанка Анна Кравчук розповідає про те, як сама зіткнулася зі схожою ситуацією. «старший чоловік не витримав, підійшов і уступив місце, а молодь взагалі не реагує...» - розчаровано написала жінка у коментарях під постом.

Читати також: Хамив і віз людей, як дрова, - лучанка про маршрутника
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-17

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За що боролись, на те й напоролись. Хай вагітна на майбутнє тренується з коляскою в маршрутку сідати, якщо маршрутчик впустить.
Відповісти
молода невихована бидлота ще дочекається свого, коли їх за шкібарки будуть викидати з транспорту
Відповісти
платити 5 грн і їхати стоячи? ні дякую! а якщо комусь пузатому тяжко стояти то хай викликають таксі, там точно буде місце щоб сісти!
Відповісти
Правильно!!!
Чекай іншу маршрутку або іди пішки.
Ніхто нікому нічого не зобов'язаний.
Завагітніти розуму багато не треба. І це не є хвороба а нормальний стан. При якому треба побільше рухатись і стояти не шкідливо.
І до речі я теж вагітна і ходжу пішки 30 хв на роботу і назад. А якщо треба маршруткою їхати то в переповнені не сідаю. Інколи місце дають інколи ні. Ну і що! Ми не в мегаполісі живемо. 10 хв простою не проблема
Відповісти
А язика попросити щоб хтось поступився місцем немає? чи корона з голови впаде? Але вона ж вагітна! їй всі винні і зобовязані! бо вона ж будуща мать! Всі важко, всім хочеться сісти, так що цій особі ніхто нічого не винен. Вона могла почекати на інший автобус де будуть місця.
Відповісти
я Х"єю, яка кончена молодь
Відповісти
Ходите вагітними, народжуєте синів і самі їх таких же виховуєте
Відповісти
Чесно стидно за нас! Яка Європа?! Ми жевемо гірше тварин.
Ніколи вагітна жінка не прирівняється станом до здорової людини.
Згідна, є люди втомлені і хворі,але сумніваюсь що їх ціла маршрутка.
І ще уступити місце жінці -ще не "одолженіє" а елементарна людяніть.
Я також вагітною їздила стоячи, але іноді це було важко і мусила виходити й чекати другу маршрутку...
Зато на мітингах і висловлюваннях всі хочемо бути європейцями і жити по-європейси...
Проживши рік в Європі можу сказати що там і справді такого хамства нема... Ми ж люди і повинні проявляти хоч якусь повагу один до одного !
Відповісти
Не забуваймо бути Людьми!!!
Не ваше діло як вагітніють, деякі роками не можуть завагітніти чи виносити. Комусь нетреба багато розуму, а комусь й треба пройти через багато що, щоб родити дитя
Я рахую здужаєш -уступи !!! Ато всі в тел. а жінка з ноги на ногу ледве стоїть..
Ми -українці,які з давна поважали матіринство і дитей...де ж це ділось?!
Відповісти
До речі в Європі ніхто нікому місцем не поступається. Одного разу спробувала поступитись бабці місцем в Празі, так вона на мене так образилась і спитала невже так зле вона вже виглядає що їй аж місцем поступаються.
Відповісти
що тут говорити про вагітних, коли старшим жінкам та дідусям у маршутках місцкм не поступються... Неодноразово їдучи з роботи разом з мамою якій 60, бачу що молодь просто голову до вікна поверне і сидить ( мені20), то вже я кажу щоб місце уступили, бо воно незнає що таке повага до старших
Відповісти
Шановна якби ви мені сказали поступитись місцем, для вашої мами, я б вас послав на три букви. Можна попросити звільнити місце, а не вимагати. Так само якщо вагітній важко стояти, і вона попросила б у когось місця, я думаю їй би не відмовили. Хоча хами є всюди.
Відповісти
Не шановний, якби ви мене послали на три букви то отримали б по морді. Тому що треба мати повагу до старших людей. А якщо тебе там виховала мати то мені тебе жаль
Відповісти
не боїшся, що писок порвуть ?
Відповісти
В скандинавських країнах, уступити старперам - це навпаки образа, тому що це демострує немічність. Тому це діло таке, хто перший встав - того і тапки, ніхто нічого нікому не зобов"язаний, діло добровільне
Відповісти
у скандинавів свої традиції. наприклад шаман розвішував перед обрядом на деревах кишки тварин. звідси пішла традиція наряджати ялинку
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні