Втікали на джипі, застрягли в болоті, зникли в темряві: пригоди крадіїв волинського лісу

3
2
Втікали на джипі, застрягли в болоті, зникли в темряві: пригоди крадіїв волинського лісу
Втікаючи від лісової охорони, крадії лісу застряли у багнюці, кинули позашляховик “на бляхах” з усім начинням – і втекли.

Пригода сталася у ніч на суботу, 3 лютого у Воротнівському лісництві ДП «Ківерцівське ЛГ», інформує прес-служба Волинського управління лісового та мисливського господарства.

Небайдужі громадяни повідомили лісникам, що бачили, як до лісу поїхала машина. Працівники групи оперативного реагування ДП «Ківерцівське ЛГ» спільно з лісничим Воротнівського лісництва виїхали на місце самовільної рубки.

Лісопорушники, помітивши «Дастер» лісової охорони, намагалися втекти.Але їх позашляховик застряг у багнюці. Невідомі особи покинули його і виїхали з лісу іншою автівкою.

За викликом лісової охорони прибула поліція. В кинутій машині не було задніх сидінь, лежала шина до бензопили, бензин, дубова кора, мох, тирса. Це не залишало сумнівів, що ті, хто втік, приїхали в ліз з метою красти деревину.

Поки на місці тривали слідчі дії, прибула група осіб на «Ниві». Чоловіки запевняли, що цей позашляховик належить їм, тож хочуть повернути машину. В результаті перевірки осіб виявилося, що двоє вже свого часу притягувалися до відповідальності  – і саме за подібні лісопорушення.

За слідами протекторів шин лісівники припускають, що лісопорушники прибули з Цумані.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А пан Яцек, Юридичний господар авто, в цей час пив каву в глибокому фотелі, кладучи ніжку від нього на всі ПРОВООХОРОННІ органи України.То буде край цій бляхарні, чи, єдиний засіб протидії - Ляшко з виделкою??
Відповісти
і одразу зникнуть гомосєкі, які на нечийних автах лізуть **здити ліс? бляховоди - кончений народ, ліниві, хитрі, заздісні, чмошні гопники.
Відповісти
Ви навіть не уявляєте хто був на тому джипі)))))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні