Волинянину спалили авто, поки ходив по чорниці

4
2
Волинянину спалили авто, поки ходив по чорниці
Посеред лісу в Маневицькому районі згорів автомобіль, поки його власник відійшов на 15 хвилин за відрами із чорницею.

Інцидент трапився в суботу, 16 червня.

«Вранці завіз дружину і маму до Карасинського озера, що за три кілометри від траси Луцьк-Любешів. Вони збирали чорниці. О 16:20 приїхав їх забрати. Десь 500 метрів не міг доїхати, то залишив автомобіль і пішов пішки. Повернулися через 15 хвилин. Автомобіль вже майже згорів, зайнялися дерева, які були поруч», – розповідає власник автомобіля, мешканець Камінь-Каширського району Сергій Сацик.

Чоловік каже, що виключає версію займання через несправність. Автівку Ауді А-6 2000 р.в. купив лише місяць тому і нещодавно повністю провів комп’ютерну діагностику.

«Наступного ранку о 4:00 приїхав трактором, щоб забрати автомобіль хоч на металобрухт, і був шокований. Після пожежі хтось вкрав залізний диск від запаски, яка лежала в багажнику, вогнегасник, ключі, щоб монтувати колеса… примудрились навіть відкрутити гвинти від коліс. Дуже образливо, що після пожежі комусь потрібен ще такий дріб’язок. Думаю, це або хтось із лісників, або хтось із пожежників. Просто нелюди», – каже чоловік.

Сергій Сацик запевняє, що ніколи не займав впливових посад, не займався бізнесом, тож підпал автівки не може бути пов’язаний із його професійним життям.

«Мабуть, комусь не сподобалося, що тут ягоду беремо», – припустив потерпілий.



Передрук заборонений.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Воно ВЕРНЕТЬСЯ паліям, однозначно. Це таке украінське стадо!( Воно не заслуговує на краще, тому так і «живе», не даючи іншим
Відповісти
А нема чого їздити лісом і забруднювати його маслом і вихлопами.
Відповісти
а по пальцях монтіровкою не хочеш ?
Відповісти
Люди, які ж Ви є жорстокі!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні