Хотів украсти «беху» і побив власника: у Ковелі засудили серійного угонщика

0
4
Хотів украсти «беху» і побив власника: у Ковелі засудили серійного угонщика
Ковельчанин проведе сім з половиною років за гратами за крадіжки декількох автомобілів.

У вересні 2016 року раніше судимий за крадіжку молодик разом зі
своїм однолітком, який зараз перебуває в розшуку, в одному із сіл Вінничини, запевнивши власника автомобіля "BMW Х5" у намірах його придбати, викрали авто під час тесту, а потім спалили його.

У жовтні цього ж року (2016, - Ред.) молодик уже з іншим спільником викрадали таке саме авто уже в Луцьку, проте його власник вчинив активний опір та зміг припинити їхні дії. Зловмисники втекли, завдавши чоловікові тілесних ушкоджень.

Наприкінці квітня 2017 року чоловік вже сам викрав автомобіль "Ford Scorpio" з подвір'я будинку на бульварі Лесі Українки у Ковелі.

Ковельський міськрайонний суд визнав його винним у вчиненні кримінальних правопорушень і призначив покарання у виді 7 років та 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна.

Окрім того, з юнака стягнуть 210 тисяч гривень матеріальної та 30 тисяч гривень моральної шкоди, завдану власнику знищеного авто.
Теги: крадій, суд
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні