--> Телефон, алкоголь та їжа: на Волині засудили крадія | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Телефон, алкоголь та їжа: на Волині засудили крадія

0
-3
Телефон, алкоголь та їжа: на Волині засудили крадія
У Луцьку чоловік крав продукти харчування у різних магазинах міста. Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

У березні цього року волинянин попросив незнайомого зателефонувати з його телефону. Не маючи наміру його повертати, він незаконно заволодів телефоном вартістю 2000 тисячі гривень.

Наступного місяця чоловік перебував у одному з магазинів Луцька. Переконавшись, що за ним ніхто не спостерігає, волинянин викрав філе та пляшку вина.

У червні він здійснив ще чотири крадіжки у різних магазинах міста. Зокрема,це були алкогольні напої, шоколад, ковбаса, масло, чай, сир.

Відомо, що крадій – уродженець села Горзвин Луцького району. Він здобув повну загальну середню освіту, одружений, безробітний та раніше неодноразово судимий.

Свою провину волинянин визнав повністю та попросив суворо не карати. Оскільки чоловік є раніше судимим , суд вважає, що його виправлення та перевиховання неможливе без ізоляції від суспільства. Суд призначив покарання у виді позбавлення волі на строк два роки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні