У Луцьку ремонтуватимуть «найгірші» вулиці та двори

2
0
У Луцьку ремонтуватимуть «найгірші» вулиці та двори
У Луцьку впродовж 2018-2019 років запланували відремонтувати понад 60 «найгірших» вулиць та прибудинкових територій.

Про це йшлося у вівторок, 30 січня, під час засідання «бюджетної» комісії Луцькради.

Зокрема, відремонтують пр. Відродження, 45,45а,49; вул. Кравчука 1,3; вул. Львівська, 63,63а; пр. Соборності, 20; вул. Архітектора Метельницького, 6; вул. Генерала Шухевича, 1,3 та інші.

«Усі ці території обстежили. Є понад 150 територій, які потребують ремонту, але не можна включити одразу все. Ми запланували відремонтувати 64 вулиці та двори. Це одні з найгірших територій, які є в Луцьку», - зауважив директор департаменту ЖКГ Юрій Крась.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вулицю ЧЕРЧИЦЬКУ забули. Тут взагалі немає твердого покриття. Одні ями і калюжі.
Відповісти
Вулиця Учительська_ в самому центрі міста.А її стан гірший ніж в якомусь закинутому селі. Крутелик Горбач роздовбав,будуючи свій палац,який здав під офіси і "Базилік" і на цьому все закінчилось. А представникам влади,як він закінчив те будівництво і в якому стані залишив вулицю до "фанаря". Їх там і не було.І вже три роки люди місять болото. Владо! Застав крутелика Горбача відремонтувати те.що зруйнував,якщо сама не хочеш.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні