Українці створили «розумний» спінер: захопливе відео

1
1
Українці створили «розумний» спінер: захопливе відео
Двоє ІТ-розробників з Хмельниччини Єгор Коваль і Сергій Корсун вдосконалили популярну іграшку спінер. Програмісти оснастили її так званими смарт-функціями.

Про це повідомляє видавництво "Хмельницький".

SmartSpinner, саме так хлопці назвали свій винахід, який може створювати динамічні зображення, анімації, слайд-шоу. Так, прилад відтворюватиме зображення у вигляді світлодіодної підсвітки. Для використання іграшки необхідно завантажити спеціальний додаток у смартфон із Bluetooth. Зображення створюються та передаються SmartSpinner за допомогою спеціально розробленої програми.



Технологічна новина є багатофункціональною. Спінерможе відображати, зображення, текстові повідомлення та виконувати функцію ліхтарика. В описі проекту зазначано, що смартспінер оснащений внутрішнім електронним годинником.

За зовнішнім виглядом "SmartSpinner" подібний до звичайного спінера. Він виготовлений з пластику та працює, коли людина починає його крутити.

Наразі винахідники збирають кошти, щоб запустити виробництво "розумної" іграшки на краунфандинговій платформі. Загалом їм потрібно зібрати 15 тисяч доларів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так на аліекспресс така штука вже давно була, то що вони створили чи сп..ли ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні