Луцькі футболісти привезли із Риги приз глядацьких симпатій. ФОТО

0
0
Луцькі футболісти привезли із Риги приз глядацьких симпатій. ФОТО
У Ризі відбувся Міжнародний турнір з футболу «Riga Cup» серед юнаків 2004-2005 р.н.

Великобританія, Фінляндія, Франція, Росія, Швеція, Латвія, Литва, Голландія, Україна - така географія представників команд, що взяли участь у турнірі.

Він проходив з 12 до 14 січня. Юні лучани, футбольна команда «ДЮСШ №2-Kroschu» привезла із Риги особливий приз - приз глядацьких симпатій. Його присудили волинянам як наймолодшій команді, адже наші футболісти були на рік молодшими від всіх інших учасників змагань.

Незважаючи на це, хлопці проявили мужність, гідно боролися та показали спражній чоловічий футбол. А головне, каже директор ДЮСШ №2 Валерій Панчук, вони отримали дуже корисний досвід спілкування із ровесниками з різних країн Європи, можливість грати на критих полях, яких немає в нас на Волині, і віру в себе та розуміння того, що праця та спортивна наполегливість здатна відкрити молодим людям цілий світ.

"Я передусім приємно вражений теплим прийомом нашої команди. Організатори дуже підтримували нас і запросили взяти участь у цьому ж турнірі у наступному місяці, але вже серед юнаків своєї вікової групи, тобто 2006 року народження", - сказав Панчук.

"Дуже хотілося б поїхати, і сподіваюся, що завдяки нашим постійним меценатам, заводу "Кромберг енд Шуберт" це відбудеться. Досвід міжнародних змагань дуже важливий для формування сильного спортсмена. Але, на жаль, ситуація в державі така, що якби не наші спонсори, ми б грали лише тут, на місцевому рівні.

Юні футболісти задоволені результатами?

Вони отримали дуже цінний досвід, виявили те, над чим треба працювати, зробили висновки із власних помилок. Хлопці не здобули призових місць, але грали доволі гідно - в жодній грі не здалися без опору. Нам є до чого прагнути і чому навчатися, саме тому я ще раз підкреслюю важливість участі в таких міжнародних змаганнях.

На питання, чи планує "Кромберг енд Шуберт" у майбутньому підтримувати молодіжний спорт на Волині, технічний директор заводу Славомір Качмарек наголосив: "Ми завжди будемо підтримувати спорт, здоровий спосіб життя та розвиток талановитої молоді. Коли дитина з раннього віку вчиться перемагати, здобувати щось своєю працею та наполегливими тренуваннями, вона і в майбутньому буде амбітною, цілеспрямованою людиною.

Гасло нашої компанії "Інвестуємо в найкращих". Тобто ми підтримуємо талановитих, працьовитих, перспективних. Це - найкраща інвестиція", - зазначив він.

Фінансовий директор підприємства Олександр Шаварський додає: "Немає неможливого - допомагаючи дітям, ми хочемо, щоб вони повірили в це. Майбутнє залежить не від обставин, а від віри у власні сили, праці та наполегливості. Якщо дитина усвідомить це змалку, її чекає успішне доросле життя.

Спортивні перемоги в юних роках дуже важливі, також важливий досвід, відчуття завзяття та дисципліну, котру дає спорт, це все формує сильну особистість. Приємно чути, що юні футболісти повернулися з Риги із приємними враженнями, впевнений, вони отримали багато позитиву, що сприятиме їх новим перемогам", - резюмував Олександр Шаварський.

Список учасників команди:

Олексій Сегейда – воротар
Іван Чайка – воротар
Фудчук Максим – захисник
Романчук Максим – захисник
Парфенюк Богдан – захисник
Поліщук Вадим – захисник
Сардаківський Владислав – захисник
Серський Назар – захисник
Пірожук Арсеній – захисник
Гладишкевич Ілля – нападник
Хомич Михайло – нападник
Яценюк Максим – нападник
Лебедюк Назар – нападник
Кабанов Максим – нападник
Кондратюк Роман – нападник
Кузьмич Юліан – нападник
Кальчук Владислав – нападник
Родіонов Даниїл – нападник
Коновал Микола – нападник
Пасічник Станіслав – нападник

Тренери-представники: Мельник Михайло Петрович та Мельничук Петро Миколайович

Команду «ДЮСШ №2-Kroschu» супроводжував депутат Луцької міської ради Микола Євгенійович Дендеберін, який також цікавиться розвитком інфраструктури футбольних полів та дитячого футболу у місті Луцьку.

Дякуємо спорстменам за те, що гідно представили Україну та Волинь та бажаємо нових яскравих вражень та перемог!

Передрук заборонений.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні