У Луцьку на футболі хлопець привселюдно освідчився дівчині

1
11
У Луцьку на футболі хлопець привселюдно освідчився дівчині
У перерві футбольного матчу «Волинь» – «Авангард» хлопець освідчився дівчині в коханні у мікрофон. Він подарував коханій букет троянд й іграшку – великого білого плюшевого ведмедика.

Нагадаємо, у 19-му турі чемпіонату України з футболу у першій лізі луцька «Волинь» програла вдома в більшості команді «Авангард» (Краматорськ) – 0:1.

У перерві футбольного матчу прес-аташе клубу Дмитро Кузнецов оголосив у мікрофон, що на віп-трибуні присутній вболівальник, який хоче щось сказати.

Хлопець Сашко, взявши до рук мікрофона, привселюдно зізнався: «Наташо, я тебе кохаю». Він подарував дівчині букет троянд і білого плюшевого ведмедя.

Розчулена Наталя обняла коханого і поцілувала. Щасливу мить, коли закохані, сповнені емоцій, разом на трибуні, зафіксував власкор інтернет-видання «Волинь24».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Містер оригінальність)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні