Усик «відшив» журналіста 1+1

7
6
Усик «відшив» журналіста 1+1
Український чемпіон світу вже за двома версіями WBO та WBC Олександр Усик після поєдинку з латвійцем Майрісом Брієдісом відмовився спілкуватися з журналістами телеканалу "1+1".

Вірогідно така поведінка спортсмена пов'язана з тим, що раніше журналісти 1+1 задавали йому провокативні питання, - повідомляє 24 канал.

Після завершення звітного протистояння відбулася прес-конференція за участю обох боксерів, під час якої вони відповідали на численні запитання.

На виході з конференц-зали Усик роздав кілька автографів і зробив кілька фото, після чого до нього підійшла знімальна група телеканалу "1+1", попросивши про інтерв'ю.

Однак, боксер відмовився спілкуватися з їхньою журналісткою, заявивши буквально наступне: "Я вас дуже люблю та поважаю, але більше спілкуватися з вами не буду".

Додамо, що потім Усик зі своєю командою пішов до роздягальні.

Цілком імовірно, причиною такої поведінки з боку українського чемпіона став випадок за участю журналістки "1+1" під час прес-конференції у Києві, присвяченій бою з Брієдісом.

Тоді представниця ЗМІ задала спортсмену кілька провокативних запитань: зокрема, чи не боїться він закріпити за собою статус пристосуванця, оскільки з одного боку їздить у АТО, а з іншого – підписує рукавички московським попам. Також у спортсмена питали, кому належить Крим.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І вірно зробив що відмовив цьому каналу аферистів і жуліків. Знаючи що мати Усика проживає в Криму, вимагати від нього гострого засудження Росії , це явна провокація. Так, як і диктувати йому з якими священниками можна спілкуватися, а з якими ні. Усик для прославлення України зробив більше чим усі ті хто з диванів його засуджують, разом взяті. А канал злодія Коломойського недаремно втрачає популярність, так як обілює цього афериста.
Відповісти
Правильно зробив! "Плюси" вже давно перейшли межі дозволеного і не даремно, що від них уходять професіональні і порядні люди!
Відповісти
Правильно зробив з Телеканалом Страшних Новин...
Відповісти
Треба було б в рило заїхати жорношлюхам
Відповісти
пізніше. ще не час.
Відповісти
Друзья, я последние несколько лет вообще не смотрю телевизор!!! И считаю его Злом, так как вся информация подается так как нужно руководству страны. А мы это хаваем.
В последнее время все больше смотрю Youtube и выискиваю там информацию по крупицам. А так же ищу независимые новостные сайты, которые подают информацию более независимо, такие как Радио свобода или myukraina.com.ua.
Выбирайте и читайте информацию, отбрасывайте лишние, перебирайте источники и только тогда Вы сможете найти полезную новость.
Кстати недавно прочитал очень интересную новость, которая касается каждого из нас:
https://myukraina.com.ua/prazdniki/religioznie-prazdniki/kogda-budet-katolicheskaya-pasxa-2017.html
Відповісти
Вы реально понимаете что творится в стране?!
У меня есть чувство нам подставляют какие то лживые статьи и мы часто не получаем информацию из первоисточника.
Перебрав много источников наткнулся на сайт https://ukrjizn.com/, где видно что журналисты предоставляют хоть какую то реальность в которой находимся.
Очень важно в современном мире отбирать качественные СМИ.
Вот еще одна актуальная статья, которая меня задела: https://ukrjizn.com/tarifni-rozryadi-byudzhetnikiv-v-ukra%d1%97n/

Надеюсь Вам станет полезной.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні