На Волині планують відремонтувати майже 350 кілометрів доріг

1
-9
На Волині планують відремонтувати майже 350 кілометрів доріг
На ремонт волинських доріг у 2018 році планують витратити 1 мільярд 882 мільйони гривень.

Про це стало відомо під час робочої наради голови ОДА Володимира Гунчика з керівниками профільних структур, яка відбулася 9 січня.

Цьогоріч кошти на розвиток та утримання автодоріг надходитимуть до розпорядників зі спеціального фонду, а не із загального державного бюджету.

Варто зазначити, що дорожній фонд запрацює на повну лише у 2020 році. Зараз його наповнення відбувається таким чином: у 2018 – 50% від усіх цільових надходжень, у 2019 – 75%. Окрім того, у фонді передбачать і недоторканні кошти, що направлятимуть виключно на безпеку дорожнього руху. Від усіх надходжень вони становитимуть 5%.

У 2018 році планують відремонтувати 334 кілометри автомобільних доріг. Ремонт буде відбуватися за рахунок залишків митних коштів 2017-го року, цьогорічних надходжень (2018 року, - Ред.) та коштів Державного бюджету.

За попередніми підрахунками на ремонт і відновлення волинських доріг у 2018 році спрямують 1 мільярд 882 мільйони гривень.

Зокрема, за кошти так званого митного експерименту і Державного дорожнього фонду планують залучити 1 мільярд 339 мільйонів гривень для ремонту 171 км доріг. Місцеві та комунальні автошляхи у сумі 150 км ремонтуватимуть за кошти дорожнього фонду у співфінансуванні з місцевих бюджетів. На них передбачено 383 мільйони гривень.

Як заявив начальник Служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолій Посполітак, у 2018-му повністю завершать роботи на дорозі Луцьк – Володимир-Волинський, відремонтують відрізок дороги від Княжого міста до Нововолинська. Також ремонтуватимуть дороги на Ковельському напрямку, об’їзній навколо Луцька та інших не менш важливих об’єктах.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зробіть дорогу на сапогове, а то стидно дивитися на дворі 2018 а ями, світло в сапогове вибиває на новий трансформатор кошт напевно колись вкрали ківерцівський рес а до луцька 7км не можна дойхати. Срам і ганьба таким чиновникам і голові прилуцька.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні