Музей у Луцьку отримав нові експонати із зони АТО

1
-2
Музей у Луцьку отримав нові експонати із зони АТО
Виставка «Неоголошена війна. Волинський рахунок», що діє у Волинському краєзнавчому музеї, поповнилася новими експонатами, які розповідають про жертовність волинян у зоні АТО.

Про це інформує прес-служба Волинського краєзнавчого музею.

Зокрема, старший інспектор роти поліції особливого призначення «Світязь» – капітан Сергій Зиза передав до музею власні однострої, у яких він пройшов через вогняні дороги Дебальцівського плацдарму, бої за Вуглегірськ.


«Ми розраховуємо, що ініціативу Сергія Зизи підтримають інші учасники АТО, волонтери, свідомі громадяни, яким не байдужа новітня історія нашої держави. Внесок волинян у захист територіальної цілісності і суверенітету України має бути збережений для пам’яті наступних поколінь. Сьогодні це залежить саме від нас», – вважають музейники.

Варто нагадати, що цього року, 21 лютого, роті «Світязь» був присвяченій захід із циклу «Перемоги української зброї», що відбувся у стінах Волинського краєзнавчого музею.
Теги: музей, луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кому воно треба?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні