Скандальний луцький бізнесмен більше не радник в міськраді

4
0
Скандальний луцький бізнесмен більше не радник в міськраді
Олександр Кропива, якого працівники «Луцьктепла» підозрюють у корупційних схемах, і який до останнього часу був радником першого зама мера Григорія Недопада, більше офіційно там не працює.

Про це заявив радник міського голови Ігор Поліщук на зборах трудового колективу «Луцьктепла», присвячених кризовому становищу на підприємстві, які відбулися 27 грудня.

Поліщук пояснив, яка роль на посаді радника в міськраді була у людини, яку працівники вважають одним з головних винуватців нинішніх проблем на підприємстві.

«Кропива ніякого впливу на рішення, які приймалися міською радою по «Луцьктеплу», не має», – зауважив радник мера.

Він заявив, що до Кропиви звернулися, так як той має великий досвід співпраці з теплоенергетичними підприємствами. В Олександра Кропиви, мовляв, було завдання повернути в комунальну власність котельню на Карбишева.

Таке пояснення в численної аудиторії викликало іронічний сміх.

Працівники «Луцьктепла» іронічним сміхом відреагували на заяву Ігоря Поліщука про досвід Кропиви
Працівники «Луцьктепла» іронічним сміхом відреагували на заяву Ігоря Поліщука про досвід Кропиви


Після цього Поліщук додав, що Кропива зі своїм завданням не впорався і тому його було звільнено. Тепер, мовляв, про його персону говорити вже не варто.

«Про Кропиву не говоримо. Це питання вже не актуальне на сьогодні», – зауважив він.

Своєю чергою заступник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук порадив наразі не знімати Олександра Кропиву з посади, бо це, мовляв, нічого не вирішить, а дати йому одне завдання: розібратися з боргами «Луцьктепла» перед «Тепеленом».

Читайте також: «Криза «Луцьктепла»: працівники погрожують вимкненням опалення»
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скоро про Поліщука так само скажуть: «Про Поліщука не говоримо. Це питання вже не актуальне на сьогодні»
Відповісти
За кропивою тюрма плаче. Яка влада такі і радники.
Відповісти
Був би в Кропиви досвід, якби він діяв не зі згоди покійного Кривицького та Лучка, котрі зі своїми чадами бажали лишитися в долі...
Відповісти
"Поліщук пояснив, яка роль на посаді радника в міськраді була у людини, яку працівники вважають одним з головних винуватців нинішніх проблем на підприємстві. «Кропива ніякого впливу на рішення, які приймалися міською радою по «Луцьктеплу», не має», – зауважив радник мера."
А якого хріна РАДНИК Поліщук роздає вказівки і корчить з себе невідомо що? Манія величі? Загострення? В Ліпіни на обстеження)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні