«Ганьба кричали не мені, а Поліщуку», - Кошарук про колотнечу на Луцьктеплі

6
-7
«Ганьба кричали не мені, а Поліщуку», - Кошарук про колотнечу на Луцьктеплі
Заступник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук заявив, що працівники підприємства «Луцьктепло» відреагували вигуками «ганьба» на виступ радника міського голови Ігоря Поліщука.

Це трапилось 27 грудня під час зборів трудового колективу комунального підприємства, - пише він у блозі на Волинь24.

Нагадаємо, на «Луцьктеплі» відбулись збори, під час яких працівники пригрозили вимкненням теплопостачання через складне фінансове становище. Прийшли на захід й представники влади – міської ради та облдержадміністрації.

На думку Сергія Кошарука, видання «Волинські новини» неправильно висвітлило те, що відбувалось на заході.

«Коли побачив публікацію на «Волинських новинах», то перша думка, що ми з автором були на різних подіях. Щонйменше 7 невідповідностей у тексті, які подані просто дзеркально від дійсності», - переконує посадовець.

Зокрема, він наводить уривок з тексту журналістів, в якому йдеться про те, що виступ Сергія Кошарука працівники «Луцьктепла» зустріли обуреними вигуками: «Така позиція обурила колектив, який засвистав заступника голови облдержадміністрації Сергія Кошарука. Під вигуки «Ганьба!» він втік із зали».

«То ж я там був, але свисту в залі не чув, певно, працівники Луцьктепла чемні люди. Проте чув вигуки «Ганьба» – та не до Кошарука, а до Поліщука, коли той розповів, для чого брали радником Кропиву (Олександр Кропива - скандальний луцький бізнесмен, в минулому - радник першого заступника луцького мера, - ред.). Насправді пробував покинути залу (втікти) саме Поліщук, але люди його не відпустили. Кошарук же після свого виступу та відповідей на усі запитання за погодженням з організатором зборів пані Малютіною (Валентина Малютіна – директор ДКП «Луцьктепло», - ред.) відбув на нараду з керівниками підрозділів ОДА», - наголошує заступник голови облдержадміністрації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
адмінкорпус луцьктеплп начебто відключили від електрики, але ввечері добре видно, як усі кабінети освітлюються. Або обленерго збрехало, що припинило подачу електрики, або ж Луцьктепло підключилось до інших джерел, та краде електроенергію.
Відповісти
А чому краде? Підключили резервну лінію і все
Відповісти
Відключення було, але нетривале. Після надання гарантій оплати від Луцьктепла і підтвердження міського управління соцзахисту - електропостачання було відновлено в той самий день. Не треба "додумувати" і перекручувати факти!
Відповісти
Зате ЗМІ Палиці як це піднесли людям у своїх публікаціях! :) Не соромно?!
Відповісти
хто такий цей полішук,якийсь радник недолугого пустоцвіта?не вміють керувати ідіть геть,ганьба,
Відповісти
Наш в. о. мера ліпше нагадує "зицпредседателя" з "Золотого теляти" Ільфа і Петрова. А Поліщук- Остапа Бендера.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні