У центрі Луцька через обірвану електромережу зупинились тролейбуси

5
5
У центрі Луцька через обірвану електромережу зупинились тролейбуси
У центрі Луцька зупинились тролейбуси через аварію на контактній мережі.

Як повідомили на Луцькому підприємстві електротранспорту, на вулиці Богдана Хмельницького обірвалася контактна мережа, - пишуть Волинські новини.

Усунути неполадки планують до 15 години.

Нагадаємо, через аварію у Луцьку кілька районів лишились без світла.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Може варто комусь задуматись, що негаразди ЛЕП криються не в Грицюку!? Чи не зачасто електромережі на голову падають?! Далі будуть падати стовпи? Такого ще не бачив світ!!
Відповісти
Нинішнє керівництво ЛПЕ так захопилося судами в боротьбі за своє керівне крісло і роздачею недолугих інтер'ю на догоду міській владі, що не має часу зайнятись виконанням своїх прямих обов'язків по забезпеченню перевезення пасажирів тролейбусами у місті.
Відповісти
Укропи на своіх сайтах трублять про те, що куплені польські тролейбуси жодного разу не перевозили пасажирів. А ми бачимо на вулицях тільки польські тролейбуси. Ось і на фото видно.
Відповісти
От нехай всі профспілки ЛЕП замість того, щоб розмножуватись в геометричній прогресії і займатися шельмуванням взялися б за свою роботу і не базіканням, а конкретними справами показали, що вони заслуговують нормального керівника! А поки, що видно, що на них треба Сталіна з Берією.
Відповісти
А чому адміністрація ЛЕП ніколи не озвучувала статистику подібних аварій за останні 3 міс. Думаю вона вразить більше, ніж ніж профспілкови реверанси. Дивлячись на все це усвідомлюєш, що там треба рубати все під корінь. Ці люди давно перестали працювати, і навчились відволікати увагу громади всякими політичними шоу "сам собі директор".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні