Волинянина, який незаконно рубав ліс, посадили на два роки

1
9
Волинянина, який незаконно рубав ліс, посадили на два роки
На Волині посадили чоловіка, який організував незаконну вирубку вільх.

Прокурорами Маневицької місцевої прокуратури підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про незаконну порубку дерев, вчинену 24-річним мешканцем села Прилісне Маневицького району.

11 січня 2017 року молодик, найнявши трьох чоловіків, які не здогадувалися про незаконність його дій, організував порубку 34-х дерев породи вільха на території Карасинського лісництва Державного підприємства "Маневицьке лісове господарство" поблизу села Замостя.
Таким чином зловмисник завдав державі шкоди на майже 159 тисяч гривень

Суд визнав його винним у незаконній порубці дерев у лісі, що заподіяло істотну шкоду (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 246 КК України в редакції на момент вчинення злочину) та призначив йому покарання у виді 2 років позбавлення волі зі встановленням 2-річного іспитового строку.

Задоволив суд у повному обсязі і цивільний позов прокурора в інтересах держави в особі Прилісненської сільської ради Маневицького району про стягнення з обвинуваченого усієї суми збитків, завданих його незаконними діями.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А коли будуть посадки тих що вагонами ліс вивозять,чи може вони відкупляться..?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні